Slayer Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 Posiadam najnowszego Fire -Wall(a) Zone Alarm Plus. Zastanawiam się, czy aby nie mam za dużo problemów ze szpiegowaniem/ próbami włamania do kompa. Co sądzicie o tych liczbach?? 1737 instruction have been blocked since install 622 of these have been high reated 11 blocked access attemps 28 programs secured for internet access Mam go od ok 2 tygodni. Co o tym myślicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 Postaraj sie o lepsza od ZA zapore. ZA jest nieskuteczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgadzam sie z przedmowca. A co do liczb to mnie nie dziwia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 ..No to co leprzego wybrać?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 Ja uzywam Conseal Firewall 2.09 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 AtGuard 3.22 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 Black Ice Defender względnie Norton Internet Security (miałem krótko bo mi kompa zmulił :evil: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 Ja uzywam Norton Personal Firewall. A co do twojego programu to raczej czytalem ze to jest dobry program. Nie wiem dlaczego powyzej zostalo napisane ze to jest nie skuteczny program. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Dobra Rada Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 Postaraj sie o lepsza od ZA zapore. ZA jest nieskuteczny. Program zebral wiele pochlebnych opinii, uzywalem go przez ponad rok i bylo OK, ale wyszla kiedys jakas nowa wersja, zainstalowalem i tak w kompie namieszala ze od tego momentu zaden Zone Alarm mi nie dziala i musialem przerzucic sie na Norton Personal Firewall :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 Ja uzywam Norton Personal Firewall. A co do twojego programu to raczej czytalem ze to jest dobry program. Nie wiem dlaczego powyzej zostalo napisane ze to jest nie skuteczny program. Ja sie nim bawilem dla testow tylko ale jedna z poprzednich wersji (jak teraz jest nie wiem) miala wbudowanego backdoor'a przez autorow, co mysle skutecznie obniza poziom zaufania do firmy/programu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 a z nim nie mam problemów. Fajny motyw jest funkcją, co blokuje aplikacjom dostęp do internetu. Np. właczam jakąś aplikację co nie ma wogóle powiązania z netem/ teoretycznie :wink: a tu mi Zone Alarm daje komunikat, czy blokować dostęp do netu, czy nie. Podoba mi się ten program. Nie tak dawno pojawił się chyba na savagenews.com . I jest to ostatnia jaka na razie wyszła wersja. NIe wiem, czemu tak do niej podchodzicie. Nie widzę jakiejś wady w tym progamie.. Hmmmm..może podacie jakieś szczegóły/ zalety/wady/za/przeciw? 8) A ten Norton to głównie reklama/ marka. Antywirus ten nie raz mnie zawiódł :cry: Skromniutki internetowy skanet Anty-vira wykrył mi wiele więcej, niż ten Wielki i Wspaniały Norton :lol: :lol: Fakt jest jednak, że dalej go używam :) Nie chce mi się motać w konfiguracjii kompa za bardzo :lol: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Root87 Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 Norton personal Firewall 2002!!! Bardzo polecam. Super!!!! Root87 Celeron 800@1110 :( , MSI BX Master :( , 256Ram noname (Seitec) CL3@Cl2, GeForce DDR 120/300 @ 145/340 :( & TNT2 M64 125/120 @ 164/181 :) , Double power supplies 200&235W (pararel) Powered by sprawdzanie pisowni MS Word XP ;) „Życie jest za krótkie żeby czegoś nie podkręcić” Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cana Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 sygate też jest całkiem ok / właśnie testyję i sprawia mniej kłopotów niż ZA pro/ a co do zone alarm to problemy / i to całkiem duże / były z betą wersji 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 Czesc ludzi ktorzy robili Conseal Firewall robi teraz Sygate. Conseal juz nie jest rozwijany ale nadal jest swietny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...