reett Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2013 Witam ! Zakupiłem troche bebechów do mojego "nowego" pc tj : Płyta główna b75ma-e33 Procesor G2020 2x 2,9 ivy bridge 4 gb ramu good ram i moja stara karta 9600 gt Moje pytanie jest następujące czy da sie z niej cos wykrzesac bo kazda gra to masakra spadki fps masakryczne... League of legends 80do 20 na najniższych detalach gdzie powinno to smigac az miło ?! Batlefield 3 na najnizszych moge poogladac slajdy co 10 sekund w cs 1.6 na najnizszych wyciagnie stałe 100 fps gdzie gra ma 20 lat pytanie co zrobic by to zmienic w tej ze karcie o nowej musze na razie zapomniec wiec prosze pomozcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2013 Musiałbyś zrobić jakiś test i monitoring, żebyśmy mieli wgląd do pracy komputera. Sterownik ekranu wgraj najnowszy ze stronki Nvidii: http://www.nvidia.pl/Download/Find.aspx?lang=pl Wybierz sobie serie karty i system z bitowością, ściągnij najnowszy sterownik ekranu i zainstaluj. Zrób tak: 1. Ściągnij i uruchom AB: http://www.guru3d.com/files_details/msi_afterburner_beta_download.html 2. w opcjach programu ustaw monitoring tak, aby w tabelce były widoczne takie wartości jak: a. taktowanie GPU b. taktowanie pamięci c. użycie GPU d. użycie pamięci e. temperatura GPU f. użycie CPU 1 g. użycie CPU 2 h. temperatura CPU 1 i. temperatura CPU 2 j. liczba klatek na sekundę Tabelkę z monitoringiem zostaw na pulpicie. Następnie uruchom np. BF3 i pograj z 5 minut. Po tym czasie wyjdź z gry i zrób zrzut ekranu z tabelki monitoringu i daj fotkę na forum do wglądu. Tu przykład z monitoringu BF3: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2013 BF3 na 9600GT? :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2013 Znajomy gra przejsciowo w bf3 na 9600gt w 720p na low i ma 40fps+. Grac sie jakos da.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonusso3 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2014 Jakie masz sterowniki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal84 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2014 Hm może kiepski zasilacz ? Bo go nawet nie podałeś :X Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...