mrci Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2013 (edytowane) Witam! Jakiś tydzień temu przenosiłem swojego PC'ta w inne miejsce i od tego momentu cały czas mam problemy z internetem. Problem polega na tym, że całkowicie bez powodu internet potrafi się rozłączyć. Fizycznie nic się nie rozłącza bo cały czas jest napisane że mam dostęp do internetu, poza tym na wszystkich innych urządzeniach działających na Wi-FI ten problem nie występuje tylko na PC. Dodając - inne czynności związane z internetem jak pobierania działają bez zarzutu, natomiast przeglądanie stron lub granie przez sieć jest uciążliwe, bo internet pada i po zabawie. W przeglądarce wyświetla się komunikat "łączenie z hostem" i tak w nieskończoność. Pomaga zrestartowanie routera ale jest to uciążliwe i już mnie trochę denerwuje. Raczej problem nie stoi po stronie dostawcy ani routera bo urządzenia podłączone przez WiFi śmigają. Jakieś pomysły? Z góry dzięki! Edytowane 13 Grudnia 2013 przez mrci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2013 PC <=> router łączy się po kablu? Wymienić kabel lub zagnieść nowe wtyczki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...