Jurandov Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2013 (edytowane) Witam. Od dłuższego czasu mam problemy z dźwiękiem na tej zintegrowanej karcie na płycie głównej Asusa. Dźwięk raz po raz zanika całkiem, a czasami tnie się okrutnie, ale np. tylko w odtwarzaczu muzycznym. Opiszę sytuacje z wczoraj, gdzie w przeglądarce Chrome włączyłem muzykę na youtube i zaczęło się okropnie ciąć, przy muzyce w Aimpie to samo. Jednak włączając youtube na Operze czy puszczając film przez WMP wszystko działało pięknie. Może natknę się tu na jakiegoś specjalistę, bo problem staje się denerwujący i myślę już o zakupie nowej karty dźwiękowej, jednak po co niepotrzebnie wydawać pieniądze jeszcze przed świętami. pozdrawiam //EDIT: Problem tkwi w pewnej "przełączce" między urządzeniami audio, także karta dźwiękowa jest raczej sprawna i myślę, że temat do archiwum. Pobrałem też bardziej aktualne sterowniki od supportu Asusa dla płyty głównej, także to też pewnie po części wpłynie na rozwiązanie. Edytowane 13 Grudnia 2013 przez Jurandov Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...