Narandal Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2013 Czy ktoś z Was znający j.angielski mógłby mi streścić jaki był finał problemu użytkownika o nicku " adc1986" na tej stronce: http://forums.tweaktown.com/gigabyte/50185-ga-z77x-ud3h-wont-boot-new-build-2.html Wiem że płyta to UD3H ale wyskakują mu te same błędy co mi (tyle zrozumiałem). W czym tkwił problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2013 wymienili mu plyte na nowa i wszystko wrucilo do normy. sprawdz jeszcze czy dziala plyta poza obudowa czy gdzies sie nie zrobilo zwarcie. tez tam o tym wspominali.Wysyłane z mojego GT-S6500 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Narandal Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2013 Dzięki "zaodrze244" za odpowiedź. W połowie stycznia wyślę płytę do serwisu i mam nadzieję, że też mi wymienią na nową. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Narandal Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2014 Odkopuję temat ze względu na nowe informacje. byłbym ostrożny co do winy płyty. może sklep w którym ją kupiłeś będzie miał innego procka i płytę na testy. jeżeli kupiłeś z netu to też bym poszukał i sprawdził zanim ją odesłał. skoro kontroler pamięci jest w procku to tutaj bym upatrywał źródło problemu zwłaszcza że jak twierdzisz przed cięciem działało jak należy. Trafiony zatopiony. Dokładnie jak zaodrze244 pisze. Zapewne płyta wróci z serwisu z adnotacją: sprawna. Płyta wróciła z adnotacją: sprawna Udało mi się sprawdzić płytę z innym procesorem i wszystko działało jak należy. Póki co nie zauważyłem innych niesprawności poza brakiem możliwości instalacji pamięci w dualu. Procek (teoretycznie) nadal jest na gwarancji więc jak uda mi się go posklejać to spróbuje czy przejdzie to w serwisie :) Teraz jednak mam pytanie: Jak sprawdzić czy coś więcej nie zostało uszkodzone podczas ściągania czapy? Jakiś program? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...