kubaapk Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2013 Witam, obecnie posiadam myszkę A4T x748, lecz po 2 latach użytkowania przetarł się kabel i przy mocniejszym szarpnięciu mysz się odłącza. I tutaj mam pytanie, na co zamienić ową myszkę? Budżet jakim dysponuje to 100 zł, ewentualnie z drobnym poślizgiem. Dodam, że gram głównie w CS. Chętnie zobaczyłbym kilka propozycji, co do wyboru. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniMax Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2013 (edytowane) Ja polecam tę mysz co miałeś (A4tech x7) tylko żeby posiadała <avago 9500> a nie pixart (czy coś takiego) < bo to się nie nadaje do użytkowania a co dopiero do gier... Jeśli z poślizgiem to też poczytaj o SteelSeries kinzu (rubber surface) < ta seria się nie ślizga i jest idealna i cena ładna, ale...też musisz zobaczyć u wujka google który kinzu miał dobry sensor bo albo kinzu albo kinzu v2 miał badziew zamiast sensora ale zapomniałem który. Osobiście radzę poczekać aż się uzbiera 200zł i wybór jest o kilka myszek większy i jak kupować już masz za cenę powyżej 100zł+ to lepiej kupić mysz na lata a nie na okres gwarancji czy jakieś przereklamowane/AWARYJNE badziewie (np.razer) < 3dni użytkowania i poszła u mnie na gwarancje... Także pomyśl czy to ma być zakup na lata i ja bez przedziału ceny do CSa polecam tylko sensor optyczny i tylko podkładkę szmacianą, mój zestaw to: SS sensei RAW(choć ma avago 9500)+SS NP+ (szmata 450x400mm), albo: logitech G500, IE 1.1 (intellimouse). Jak coś poszukasz jeszcze to może nada się ale pamiętaj żeby najlepiej miało optyka avago (3060, 3090, 3310) z laserów jak już byś musiał brać to avago (9500, 9800), ale jak pisałem wyżej do CSa najlepsze co może być to OPTYK+SZMATA. Edytowane 16 Grudnia 2013 przez koniMax Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...