Skocz do zawartości
kubaapk

Wybór myszki dla graczy do 100zł.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, obecnie posiadam myszkę A4T x748, lecz po 2 latach użytkowania przetarł się kabel i przy mocniejszym szarpnięciu mysz się odłącza. I tutaj mam pytanie, na co zamienić ową myszkę? Budżet jakim dysponuje to 100 zł, ewentualnie z drobnym poślizgiem. Dodam, że gram głównie w CS. Chętnie zobaczyłbym kilka propozycji, co do wyboru. Z góry dziękuję i pozdrawiam. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja polecam tę mysz co miałeś (A4tech x7) tylko żeby posiadała <avago 9500> a nie pixart (czy coś takiego) < bo to się nie nadaje do użytkowania a co dopiero do gier... Jeśli z poślizgiem to też poczytaj o SteelSeries kinzu (rubber surface) < ta seria się nie ślizga i jest idealna i cena ładna, ale...też musisz zobaczyć u wujka google który kinzu miał dobry sensor bo albo kinzu albo kinzu v2 miał badziew zamiast sensora ale zapomniałem który. Osobiście radzę poczekać aż się uzbiera 200zł i wybór jest o kilka myszek większy i jak kupować już masz za cenę powyżej 100zł+ to lepiej kupić mysz na lata a nie na okres gwarancji czy jakieś przereklamowane/AWARYJNE badziewie (np.razer) < 3dni użytkowania i poszła u mnie na gwarancje... Także pomyśl czy to ma być zakup na lata i ja bez przedziału ceny do CSa polecam tylko sensor optyczny i tylko podkładkę szmacianą, mój zestaw to: SS sensei RAW(choć ma avago 9500)+SS NP+ (szmata 450x400mm), albo: logitech G500, IE 1.1 (intellimouse). Jak coś poszukasz jeszcze to może nada się ale pamiętaj żeby najlepiej miało optyka avago (3060, 3090, 3310) z laserów jak już byś musiał brać to avago (9500, 9800), ale jak pisałem wyżej do CSa najlepsze co może być to OPTYK+SZMATA.

Edytowane przez koniMax

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi