krucifix Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2013 Witam,po naprawie komputera mam jakies piski w sluchawkach,probowalem 2 sluchawki,na innym kompie dzialaja,sterowniki są,czemu nie słysze dzwieku ;-; nie ma to raczej nic wspolnego z mikrofonem poniewaz po odlaczeniu go lub wylaczeniu w panelu sterowania nadal sa piski sluchawki-manta mm58 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2013 Jaki komp, jaki system...? Może trochę więcej informacji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krucifix Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2013 system windows 7 komp- karta dzwiekowa zintegrowana plyta glowna-m5a78l-m lx3 procesor-amd fx 6100 six core processor karta graficzna-gt 630 ram-16 gb goodram Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2013 1. Zainstaluj sterowniki do karty dźwiękowej. 2. Napisz "już sobie sam poradziłem". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krucifix Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2013 (edytowane) sterowniki były już zainstalowaane,dla pewności zainstalowałem drugi raz i ciągle nic,nie wiem czy płyta główna nie jest uszkodzona Edytowane 16 Grudnia 2013 przez krucifix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2013 W systemie są widoczne jakieś urządzenia wyjścia audio? Jakie sterowniki instalowałeś do k. dźwiękowej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krucifix Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2013 realtek hd audio rzeczą dość intrygującą jest pojawienie się w właściwościach głośników pewnej rzeczy której wcześniej nie było... daje screena mam na myśli wtyczkę ATAPI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krucifix Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2013 (edytowane) wie ktoś o co chodzi? Edytowane 18 Grudnia 2013 przez krucifix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...