Bonk Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 jakie opcje jądra powinienem zaznaczyc w menuconfig (kernel 2.5.69) jezeli ma to byc do serwera udostepniajacego neostrade (usb) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zależy co chcesz mieć w jajku a co w modułach (i czy w ogóle chcesz je mieć). Config jest zależny od konfiguracji sprzętowej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonk Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 1] Chcialem zapytac jakie skladniki musze wrzucic do jajka zeby miec obsluge USB i moc odpalic potem Maskarade 2] Jaka jest roznica miedzy zawieraniem sie w jajku a w module? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 1) Obsługa usb, obsługa sieci, obsługa hardware'u sieciowego (kart), innego hardware'u niezbędnego do działania komputera, etc. 2) Moduły można bardzo łatwo dołączać/wyłączać bez konieczności rekompilowania jajka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonk Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 1] chodzilo mi o dokladniejesze info ale i tak dzieki 2] to dla odmiany zrozumialem dzieki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 1) Nie podam ci dokładnego info. Jak powiedziałem wszystko zależy od indywidualnej konfiguracji sprzętowej. Na przykład co innego daje się mając athlona co innego pentiuma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonk Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 oki oki i tak mi bardzo pomogłeś jeszczeraz dzieki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonk Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 Jezeli interesuje kogos jeszcze kompilacja jadra w debianie to polecam http://debian.linux.org.pl/zrobione.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 A ja polecam poszukać linków które kiedyś wrzucane były ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...