dm1605 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2013 Witam. Kupiłem procesor AMD Athlon II x4 750k, mam też kartę graficzną Radeon HD6670 czy z tymi podzespołami poradzi sobie zasilacz Fortron fsp350-60hln.? Nadmienie że nie zamierzam bawić się w OC. Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2013 Spokojnie da radę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2013 Poradzi. Fortrona już masz (jeśli tak to jak długo i z czym pracował) czy masz zamiar kupić? Jeśli to używka to sprawdź jego stan, czy kondensatory nie są napuchnięte, czy nie było coś w nim grzebane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dm1605 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2013 Fortrona mam już od jakiegoś roku - kupowałem go nowego. Pracował z Radeonem HD6670 i prockiem Athlon 64 x2 4000. Pisałem, że nie będe podkręcał komputera ale przy okazji zapytam czy jak w przyszłości chciałbym podkręcić procesor( bo jest stworzonu do oc) to musze zmienić zasilacz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerlath Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2013 Da radę , ma w sumie 300W na liniach 12V więc z tą kartą graficzną możesz kręcić do woli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...