Dziewica Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 co prawda bylo juz kilka takich tematow ale bedac ponadczasowym (zmieniaja sie oferty promocje ludzie ) jest poruszany co jakis czas ktory z operatorow jest w tej chwili najbardziej korzystny dla klienta chodzi o kupienie karty (nie abonament) co mozecie polecic ?!? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 zalezy co kto woli :) moi koledzy maja(ja sie nie znam na kartach bo mam abonament) Simplusa i taktaka i kazdy mowi ze jego karta jest najlepsza ;) tak ze przyjzyj sie cenom polaczen i tego co cie interesuje(sms itp.) i na pewno wybierzesz najbardziej korzystna dla siebie !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 ciagle to samo boze:) wedlug mnie nie zmienia sie nic a nic w tych sprawach i tak jak dawniej tak i teraz idea da best ;] RE5PECT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_36 Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 A ja i cała rodzina w erze, bo nam wygodniej w jednej sieci. Ceny w tej chwili są bardzo zbliżone u wszystkich operatorów, każdy zachwala w inny sposób to samo. Za ta same usługi muszą być podobne ceny, nikt nie będzie dopłacał do komórkowców. Dlatego może spójrz na to jak ja, jeśli znajomi mają erę - kup erę, jeśli plusa - kup plusa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MF Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Idea ma tą przewage nad reszta ze jej karty od 50 zyla w góre mogą odbierac połączenia przez 12 miechów a w Erze i plusie chyba koło 4-6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 najpierw miałem plusa, potem ere a teraz niestety idea najlepsza zdecydowanie ERA-najmilsza obsługa, najszybszy kontakt z BOA itd , najwiekszy imho gniot to plus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 A ja i cała rodzina w erze, bo nam wygodniej w jednej sieci. Ceny w tej chwili są bardzo zbliżone u wszystkich operatorów, każdy zachwala w inny sposób to samo. Za ta same usługi muszą być podobne ceny, nikt nie będzie dopłacał do komórkowców. Dlatego może spójrz na to jak ja, jeśli znajomi mają erę - kup erę, jeśli plusa - kup plusa. I racja. Sprawdz kto ma jaka siec. Ja mialem kupowac Idee (mialo kilku kumpli), ale dostalem w prezencie Ere. Nie bylem zadowolony, bo tylko jedna znajoma miala ta siec (poza rodzinka), ale jakos sie przyzwyczilem. Teraz nie zaluje, bo kumple pozmieniali sieci... 70% to Era, reszta Plus i Idea. najpierw miałem plusa, potem ere a teraz niestety idea najlepsza zdecydowanie ERA-najmilsza obsługa, najszybszy kontakt z BOA itd , najwiekszy imho gniot to plus Ja zaczalem z Era, i moze ustamowie rekord w posiadaniu tego samego numeru przez najdluzszy okres :D. Plusa niewiele osob chwali, jak zauwazylem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Ja chwale Plusa. Mam telefonik na karte, tanie sms, ale rozmowy troche drozsze porownujac do pozostalych sieci. Ostatnio dostalem bonusik na urodziny 10 zł :D , z Plusem na razie nie mam zadnych problemow, wiec nie bede zmienial sieci. Aha i jeszcze jedno. Nie wiecie dlaczego np. jak sie kupi kupon doladowujacy w Erze za 49 zł to odejmuja VAT, a w Plusie nie? Pozdro, Fredziu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 bo plus odejmije vat w rozmowach i SMSach, a era na starcie- potem placisz za rozmowy tak, jakby nie mialy VATu- np. zamiast 35gr/SMS- 29 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 aRoo"]bo plus odejmije vat w rozmowach i SMSach, a era na starcie- potem placisz za rozmowy tak, jakby nie mialy VATu- np. zamiast 35gr/SMS- 29 Ja tez mam smsy po 29gr, ale za to drozsze rozmowy, ale wiecej wysylam smsow niz gadam, wiec mi to wisi :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 U mnie w rodzinie jakoś tak jest, że zawsze była Idea (najpierw Centertel - pierwszy telefon to był maxon Cegła Design mx450 chyba i kosztował tyle, ze lepiej nie mówić ;) ) i tak też na mnie spadł Pop. Nie narzekam. Na tyle co ja korzystam z telefonu to mi wystarcza - szczególnie jeszcze teraz z tymi taryfami nowymi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 plus ma problem z gprs idea nie. era ma tanio telefony mam idee na karte wiec sie nie wypowiadam na ten temat teraz jak bym mial zmieniac to bym sie sugerowal telefonikiem bo i tak duzo nie dzwonie tylko sms'y. Tobie tez radze rozpatrzyc to z różnej perspektywy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@CA Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Ja tylko jestem za plusem(simplus) i w tej sieci jestem !! nie mam zadnych problemów z ta siecia !! omne według mnie jeste najlepsza !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raiden Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Mam od 3 lat telefon z Ery i nie miałem jeszcze żadnych problemów, ani z siecia (duży zasięg) ani z telefonem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 ja mam POP'a i sobie chwale ;) jak narazie 0 problemow z nim ;) no i dziewczyna tez ma w Idei (tansze dzwonienie ;)) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlo Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Ja tylko jestem za plusem(simplus) i w tej sieci jestem !! nie mam zadnych problemów z ta siecia !! omne według mnie jeste najlepsza !! a jak z wysyłaniem darmowych sms-ów z internetu? bo byly z tym jakies problemy w plusie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 co prawda bylo juz kilka takich tematow ale bedac ponadczasowym (zmieniaja sie oferty promocje ludzie ) jest poruszany co jakis czas ktory z operatorow jest w tej chwili najbardziej korzystny dla klienta chodzi o kupienie karty (nie abonament) co mozecie polecic ?!? Tak szczerze mówiąc, to każda jest do [gluteus maximus]. Gdy się bliżej przyjrzysz, to ich oferty się praktycznie niczym nie różnią. Zawsze gdzieś jest jakiś haczyk, np. Plus ma tańsze rozmowy, ale tylko poza godzinami szczytu, Era pozmieniała taryfy na gorsze, Na Ideę prawie każdy narzeka (wystarczy poczytać na odpowiednich grupach). Niby jest konkurencja, a tak naprawdę wszystkie trzy firmy starają się, by oferta żadnej z nich nie była atrakcyjniejsza. Być może jak wejdziemy do UE, to wejdzie Vodafone (która już dawno miała przejąć Plusa, ale coś z tego nie wyszło), Deutche Telecom i inne firmy, to może coś się zmieni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P0Z Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 IMO + :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 a ja mam idea pop. fajne to to nawet, tylko, ze jak pomysle, ze to spolka czy cus - tpsa (gin :twisted: ) to mnie troche skreca :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Ja od zawsze jestem w Plusie GSM i tak już zostanie, Plus rulzzz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wierzba25 Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Ja uważam że Idea rżądzi !!! Miałem ze 3 lata na karte - a teraz przerzuciłem sie na abonament. IDEA !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Ja tak samo Era! Moze nie jest najtansza, ale wygoda, BOA dziala naprawde rewelacujnie. I wiem, bo sprawdzalem, ze w Idei nie ma tak dobrze. Poza tym mam bioro numerow i polaczenie pokazujace koszt wykonanych polaczen (abonament). na kazdym kroku super mila i profesjonalna obsluga! Ogólnie wiem, za co place! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Ja mam simplusa i jest dobrze. Taktowanie co 15 sek i sms za 29 gr z vat. Najbardziej mi sie to kalkuluje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wierzba25 Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 a te taktowanie co 15 sekund masz od razu czy po pierwszej minucie??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 ja -> era, ale wybor nalezy do ciebie ... z doswiadczen moich, mojej rodziny i moich znajomych (w sumie wszyscy 3 operatorzy) to chyba naj lepsze rozwiazanie to jednak era, jesli chodzi o obsluge, oferte i ceny za uslugi. ale jak mowilem wybor nalezy do ciebie -> bo tylko ty wiesz z jakich uslug bedziesz najczesciej korzystac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 Idea POP od prawie 2 lat i jest ok ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 eraz rulezzzzzzzzzzzzzzzzzzz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roth Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 a ja mam abonamenty we wszystkich 3 sieciach:) wczesniej mialem popa. Tera tak>sms z internetu: plus z gg dziala raz na 10 ale ze strony idzie wiec ok. idea> dziala za kazdym razem. era> wprowadzili jakis abonament na smsy z internetu(popieprzylo ich chyba). Za najlepsza siec uwazam idee (bok jest ok ale nie dzwonie bo nie mam po co), pozniej era (jak nie zaplacisz rachunku to nie wylaczaja od razu tel) no i na komcu plus(skad oni biora ceny za telefony???) A Ty wybierzesz to co uwazasz (moim glownym tel jest ten w idei) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AVENGER Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Mialem Idea, teraz mam Ere i zaluje..... Z Era mialem problemy z zasiegiem w miesce w piwnicy [idea qmplom zbierala ok] A najwazniejszy "-" Ery to .... platne SMSy z netu..... co za jelen to wymyslil.....niezaplace chocby mnie na kole lamali :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziewica Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 ok nie mam pojecia mimo tego ze wypowiedzialo sie tyle osob myslalem ze chociaz ktos mnie odpowiednio nakieruje no nic zostala wizyta u kazdego z operatorow zebranie wszelkiej masci ulotek itp i przegladniecie ich ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...