Krzyn Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2013 Witam, Który FPS wybrać? Zależy mi na tym, aby jak najbardziej przypominał BF, COD. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2013 Który najbardziej ci pasuje. Niepełnosprytność bije kolejne granice 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyn Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2013 Przejrzałem recenzje, gameplaye, i wszystkie gry wyglądają bardzo dobrze, ale chciałbym poznac opinie graczy doświadczonych, którzy mieli przyjemność zagrania w te gry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2013 Każdy jest FTP. Co jest delikatnym skrótem myślowym - jeśli jesteś zbyt leniwy żeby pograć w każdy ~5-7h do ogarnięcia podstaw i przejrzenia poradników dla newbie stawia cię poniżej poziomu dna rzeczywistego jeśli chodzi o samodzielność. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2013 Counter Strike 1.6 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyn Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2013 Niestety przy moim łączu 1 mb, to jeden dzień mi zajmie samo ściąganie jednej gry.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2013 (edytowane) To wybierz ten tytuł, który będzie zajmował najmniej. Problem solved. Edytowane 19 Grudnia 2013 przez maSTHa212 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łopian Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2013 Tibjjjiia i wal z aksa czy jak to było. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyn Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2013 Śmieszki.. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2013 A co mamy płakać nad stagnacją rozwoju umysłowego co po niektórych? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyn Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2013 (edytowane) Przepraszam, pójdę do psychiatry, może on mi pomoże wybrać grę <3 Edytowane 19 Grudnia 2013 przez Krzyn Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2013 A ja nietypowo: Quake 3 Arena Jak masz alergię na żywe kolory, wolisz wojskową zieleń i granat US Navy, to bierz Unreal Tournament. Pomogłem? Pomogłem? 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sorch62 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2013 Może redakcja powinna pokusić się o napisanie poradnika jak wybierać gry. ^^Wysłane z mojego LT22i przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...