THORGAL Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Podawajcie firme i pojemnosc HDD IBM 20 GB ( made in Hungary) X 2 :twisted: Na szczescie nie moje tylko qmpla u ktorego montowalem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 mi żaden nie padł :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 mi też żaden :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Żaden- ale za to mój komp z listopada 1996 roku sprzedany 3,5 roku temu 2 lata temu właśnie stracił dysk ( się zrąbał :P) ,a miał gigatyczną pojemność 1.2 GB :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 2 x BIV 40GB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Żaden Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 segate 16bg wd caviar 80bg 7200 8 cahe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Seagate 1,7 GB :P Miał dobre 5 lat. Objawy: ułamany jeden "ząbek" przy interfejsie :P (serio!) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myniu Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 1 x Seagate 1.7 GB (byl na 3 letniej gwarancj ostatni miesiac i zdazyli mi go wymienic ) 1 x Seagate 40 GD 5400 rmp Teraz mama Maxtor'a 40 GB ATA133 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 zaden :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 1x seagate 1,7 GB 1x WD 250 MB (czy cos kolo tego) prawie 13GB Seagate (ale zyje ;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Mi prawie zginął Quantum[chyba tak to sie pisze] 8,4 - jakoś dziwnie głośno zaczął chodzić potem wogule nie chodził... Raz mi upadł na ziemie !!! i zaczął znowu chodzić fakt troche głośno ale chodził : ) co jakiś czas było słychać jakieś brzęki .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Padlo mi kilkadziesiat flopow, kilka kompaktow, zero twardzieli (a jednak samsung jest solidny- wytrzymal nawet kopniaka podczas wiszenia na kablach :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 hehe ;) o flopach nie gadajmy, bo mi w ciagu ostatnich 2miechow 5 padlo :P (same od siebie ;), ja im nie pomagalem ;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 hehe ;) o flopach nie gadajmy, bo mi w ciagu ostatnich 2miechow 5 padlo :P (same od siebie ;), ja im nie pomagalem ;))A ja moim moze pomoglem? Same sie zmeczyly. Ale jeden sie kwalifikuje pod LOL :D Polozylem po padnieciu na glosniku, i przypomnialem sobie o nim podczas sprzatania(miesiac pozniej). Wlozylem do stacji, i dziala :lol: , a wczesniej nie pomoglo pelne formatowanie na kilku kompach (dom, szkola (w98, w2k), kumpel). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 seagate 6.4 (z 2.5 roku temu :) ) caviar 340 mb :D (ze 2 miechy temu) ibm dtla 307030 -30 gb (ze 2 lata temu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 I tak statystyk sensownych nie zrobisz ;) w ostatnich 2 latach: Caviar 2,5 GB Seagate Medalist 2 GB IBM IC35 40 GB IBM DTLA 40 GB 3x Seagate Barracuda IV 40 GB Fujitsu 20 GB Wiecej dyskow nie pamietam, za wszystkie dyski bardzo zaluje i obiecuje ze kupie SCSI ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 NO ONE .... Only markowy spshent jest Ci U mnie ... i nic nie pada bo nie napi.erd.alam .... noooo zbyt często w bude ... choc czasami ma zdjety bok .... nic nigdy nie zjebalem ... oprocz gigantycznej ilosci cdr-w firmy PRINCO I ESPERANZA BO JE MOŻNA !! :) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 A ja właśnie zamrażam hadeka dla potomnych :wink: . A tak w zasadzie to żaden mi nie padł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 IBM Deskstar 40 GB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 seagate 2,5 gb seagate 17 gb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 zaden :)i tak ma byc :!: :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 teaz nabije posta i powiem, ze zaden, ale flopow to jusz troche bylo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wierzba25 Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Samsung 30 GB - po tym jak dostał parę razy młotkiem :D Ale że był na gwarancji to mam nowy :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Od 1996 roku padly mi: 3x Seagate od 1GB do 1.2 GB :P Wszystkie wymienione na gwarancji :D A ostatni jaki dostalem sluzy do dzis. Mialem jeszcze U5 30GB i smiga do dzis a Caviar z podpisu nadal dziala. Weic jak widac mialem pecha tylko na poczatku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Seagate 4,3 BG (nie pamiętam modelu ani miejsca produkcji). Nie przestał dziłać, lech pierdział jak traktor. Jako, że ciągle działał (choć b. głośno) to go sprzedałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 IBM 40GB... ale on jszcze sie psuje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 A mi nigdy nie padl zaden dysk. Tfu tfu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisB Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 1x1.3 seagate 1x4.3 seagate (duzoooo razy spadł:-) 1x40 barra iv (heh, tak sie nagrzala ze ta nalepka z boku odpadła przy wyciaganiu i dysk pochodzil jeszcze moze pare godzin (na gwarancji wymieniony na 60:-) jak narazie 1xupadek z ponad metra i odpukac chodzi od roku:-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grass Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 wd caviar 20GB padla elektronika troche za duzo byl macamy :-) ale mam go na pamiatke i zawsze jest mozliwosc ze sie kiedys znajdzie sprawna plytka ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...