Skocz do zawartości
THORGAL

Jakie dyski Nam padly w ostatnich 2 latach

Rekomendowane odpowiedzi

Mi prawie zginął Quantum[chyba tak to sie pisze] 8,4 - jakoś dziwnie głośno zaczął chodzić potem wogule nie chodził... Raz mi upadł na ziemie !!! i zaczął znowu chodzić fakt troche głośno ale chodził : ) co jakiś czas było słychać jakieś brzęki ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe ;) o flopach nie gadajmy, bo mi w ciagu ostatnich 2miechow 5 padlo :P (same od siebie ;), ja im nie pomagalem ;))

A ja moim moze pomoglem? Same sie zmeczyly. Ale jeden sie kwalifikuje pod LOL :D

Polozylem po padnieciu na glosniku, i przypomnialem sobie o nim podczas sprzatania(miesiac pozniej). Wlozylem do stacji, i dziala :lol: , a wczesniej nie pomoglo pelne formatowanie na kilku kompach (dom, szkola (w98, w2k), kumpel).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I tak statystyk sensownych nie zrobisz ;)

w ostatnich 2 latach:

Caviar 2,5 GB

Seagate Medalist 2 GB

IBM IC35 40 GB

IBM DTLA 40 GB

3x Seagate Barracuda IV 40 GB

Fujitsu 20 GB

Wiecej dyskow nie pamietam, za wszystkie dyski bardzo zaluje i obiecuje ze kupie SCSI ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NO ONE .... Only markowy spshent jest Ci U mnie ... i nic nie pada bo nie napi.erd.alam .... noooo zbyt często w bude ... choc czasami ma zdjety bok ....

nic nigdy nie zjebalem ... oprocz gigantycznej ilosci cdr-w firmy PRINCO I ESPERANZA BO JE MOŻNA !! :)

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od 1996 roku padly mi:

3x Seagate od 1GB do 1.2 GB :P Wszystkie wymienione na gwarancji :D A ostatni jaki dostalem sluzy do dzis. Mialem jeszcze U5 30GB i smiga do dzis a Caviar z podpisu nadal dziala. Weic jak widac mialem pecha tylko na poczatku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1x1.3 seagate

1x4.3 seagate (duzoooo razy spadł:-)

1x40 barra iv (heh, tak sie nagrzala ze ta nalepka z boku odpadła przy wyciaganiu i dysk pochodzil jeszcze moze pare godzin (na gwarancji wymieniony na 60:-) jak narazie 1xupadek z ponad metra i odpukac chodzi od roku:-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi