Skocz do zawartości
THORGAL

Jakie dyski Nam padly w ostatnich 2 latach

Rekomendowane odpowiedzi

Caviar 80 GB 7200 rpm 8 MB Cache

Niedawno zdechl mi :P

Przyczyna :

hmmm... nie jestem pewny,ale to prawdopodobnie wina

mojego ciosu,z ktorego caviar polecial troche w gore

i wykonal pare ladnych fikolkow :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

elektronika z 10 gb wd a nie wiem czy reszta z niego jest dobraelektronika z 10 gb wd a nie wiem czy reszta z niego jest dobraelektronika z 10 gb wd a nie wiem czy reszta z niego jest dobraelektronika z 10 gb wd a nie wiem czy reszta z niego jest dobraelektronika z 10 gb wd a nie wiem czy reszta z niego jest dobra

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pażdziernik 2001--- seagate U5 40gb cos z elektronika, dane poszly sie paść i dysk poszedl na gwarancję, dostałem nowy

seagate U6(40gb), ktory dałem siostrze---padł 3 dni temu-też elektronika

Marzec 2003--- WD caviar 80gb,8mb---dwa lata zycia szlak trafił.... juz mnie w tym sklepie nie lubia, gdy przyszedlem z reklamacja, uderzyłem w blat i rozchuśtał im się monitor tak ze ledwo go złapali....dostałem nowy na gwarancji...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ibm dtla 307030 -30 gb (0,5r temu) ale był mejdin wegierski

w pracy jakis maxtor ze 2 caviary

ten ibm co go mi tego pierwszego wymienili tez sie zaczal dziwacznie zachowywac. sadze ze temp czasami ma za duza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio mi padly 2 barki 7 80GB w przeciagu 6 miesiecy 

1. Bady

2. Spalila sie elektronika

ku.. archeolog ? przeca temat z lipca 2003 LOL

dobra jak juz temat na tapecie to FUJITSU 40gb 5400 zaczły sie sypac bad sektory i potem w ogóle sie nie włączał wydaje mi sie ze to z mojej winy taśma była szlaknieta .. ale w serwisie rybka i po 2 tydniach dali drugi maxtora 7200 :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla gościa, co kupił odemnie jakieś 6 miesięcy temu Maxtora 120 GB 7200 obr./min 2MB pojawiły sie niedawno bad sectors :| Dobrze, że chociaż jak kupowałem dysk dali mi 2 lata gwarancji- jemu został dzieki temu jeszcze rok spokoju :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi