xardas228 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2013 Witam Ostatnio w mojej myszce Zalman ZM-M200 padła rolka. Szukam czegoś lepszego, mojemu chwytowi najbliżej do Claw-Gripa, Zalman miał gdzieś 11 cm , ale trochę większa też nie będzie zła. Mogłaby też mieć jakieś dodatkowe przyciski. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniMax Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2013 Tracer Sniper. Dlaczego? Możliwość dociążenia, AVAGO 9500! Do 100 zł tylko ona obecnie jest na poziomie równym wydanych PLN, cena to 80-100zł. Możesz też szukać A4tech X7 z AVAGO 9500, ale czy ją znajdziesz to już inne pytanie. ;) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekgaw197 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2014 Osobiście polecam GIgabyte M7 Thor. Sam jej używam i po przejściu z A4 Tech x747 jestem bardzo zadowolony. Rewelacyjnie leży w dłoni (jeśli ktoś lubi duże myszki), świetnie wygląda i duża rozbieżność w DPI pozwala dostosować ją do praktycznie każdej gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xardas228 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2014 @up W recenzjach M7 Thor piszą o problemie z odklejającymi się ślizgaczami, jaka jest Twoja opinia ? @2xup Nie podoba mi się ten Tracer wizualnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...