Disconnect Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2013 (edytowane) witam mam takie pytanie bo nie jestem pewien czy ten dysk Samsung HM500JI 500GB będzie mi pasował do laptopa HP Pavilion dv5-1100ew i czy ten dysk jest dobry czy lepiej go nie kupować bo to strata pieniędzy dodam że cena to 120 zł za nowy dysk Edytowane 24 Grudnia 2013 przez Disconnect Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2013 Chłopie, są odpowiednie działy "co kupić" itp... Dysk to model z 2009 roku, może i ktoś ma fabrycznie nowy/nieużywany ale technologicznie jest przestarzały i wolny ze średnią 68MB/s odczytu. Lepiej kupić coś nowoczesnego co da przyspieszenie laptopowi niż taki archaizm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2013 poluj na allegro na Hitachi Z7K500 (lub pokrewne) który ma odczyt średni powyżej 100MBs ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...