xKondziox Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2013 (edytowane) Witam,Nie wiem czy dobry dział, ale...Mam problem z Nokia e50 otóż ma on simlocka i nie potrafie go zdjąć.Jest jakiś sposób ab go zdjąć jakimś kodem?Prosze o szybką odp.z góry Dzieki Edytowane 26 Grudnia 2013 przez xKondziox Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2013 szybko to u operatora... 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xbora Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2013 W samsungach sciągam sam, w LG X4 HD w którym nie jest to takie proste ściągałem w simlock24, mogę polecić, wszysko odbyło się bardzo sprawnie i skutecznie za 29zł.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKondziox Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2013 telefon kupiłem za 20zł, więc... Nie ma innego sposobu aby zrobić to samemu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xbora Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2013 Pewnie najtaniej byłoby Ci podejść do jakiegoś komisu/serwisu.. W nokiach niestety nie mam zbadanego tematu ściągania simlocka.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2013 W tym modelu odbywa sie to przez boxa... Zabawa drozsza niz kupno telefonu na allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKondziox Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2013 OK dzieki za odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...