patrol256 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2013 Witam. Niedawno zakupiłem procesor od znajomego Intel Celeron G530, wszystko fajnie chodzi i nie ma z nim problemów , tylko nie jestem do końca pewny czy temperatury tego procesora są odpowiednie tzn. : W idle temperatura to około 30-40C ( czyli ok ) Natomiast pod obciążeniem temperatura wynosi 55-60C a gdy gram w Crysis 2 temperatura wynosi ok. 64C ( i to juz mnie niepokoi ) I tutaj moje pytanie: Czy te temperatury są jak najbardziej normalne ??? Jak coś to chłodzenie jest boxowe od intela , Pasta Revoltec ( miesiąc temu nałożona ). Z góry dziękuje za odp. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2013 (edytowane) Wszystko jest jak najbardziej ok. Zarzuć Orthosa/LinXa, wtedy dopiero zobaczysz ciekawe temperatury . Edytowane 26 Grudnia 2013 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2013 64C cię niepokoi? :) Nie żartuj. Wszystko w najlepszym porządku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...