Bulsky Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Witam Pytanie jak w temacie, nie orientuje sie ktos , czy istnieje plik spolszczajacy dla tej wersji gry (napisy / txt) ? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 Mam ten dodatek, ale nigdy jeszcze go nie instalowalem... Co do polskich napisow to nie wiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOPAS Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Mam Geforce4 MX i problem z grafiką tekstury znikają i migają instalowałem najnowsze sterowniki ale to pogroszyło sprawe (gra zaczeła się zacinać). Pomocy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grees Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 Zdziwiłem się szczerze mówiąc, że jest temat o dodatku, jest temat o B&W2, a o jedynce nie ma. Więc zakładam, chyba nie muszę dawać linków do recek, albo screenów, bo tą grę zna chyba każdy :-) Przy okazji mam też pytanie, otóż ostatnio stwierdziłem, że sobie odpalę i nie rusza, wyskakuje komunikat, żeby włożyć płytę, a jest ona w napędzie, wcześniej działało. Dodatkowa informacja, głupi nie jestem, mówię o oryginalnej wersji :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 Nie ma? wydawało mi się że zakładałem ze 2 lata temu(wiem wiem, jestem tu równo rok, ale 2 lata temu byłem jako Drunk ZoZol a nie Drunk_ZoZol ;] A Drunk ZoZol jest już zbanowany ;] Co do gry, to zakładałem, tak mi sie przynajmniej wydaje ;] A gierca wymiata ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiL63JTZ Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Czy ktoś gra jeszcze w tego antyka? :D Jesli zdarzyłby się cud, prosiłbym o sejwa z piątej wyspy. Ewentualnie jakieś podpowiedzi co do zdobywania wpływów, ponieważ na czwartej wyspie nie mogę dosięgnąć totemów w wiosce szkieletów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bane Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Czy ktoś gra jeszcze w tego antyka? :D Jesli zdarzyłby się cud, prosiłbym o sejwa z piątej wyspy. Ewentualnie jakieś podpowiedzi co do zdobywania wpływów, ponieważ na czwartej wyspie nie mogę dosięgnąć totemów w wiosce szkieletów. ja gram, napisz na numer gg 7892572 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 Czy znajdzie się przypadkiem ktoś z profilem na 4/5 wyspie? Z góry wielkie bóg zapłać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...