Skocz do zawartości
Bulsky

Black & White + Creature Isle

Rekomendowane odpowiedzi

Zdziwiłem się szczerze mówiąc, że jest temat o dodatku, jest temat o B&W2, a o jedynce nie ma. Więc zakładam, chyba nie muszę dawać linków do recek, albo screenów, bo tą grę zna chyba każdy :-) Przy okazji mam też pytanie, otóż ostatnio stwierdziłem, że sobie odpalę i nie rusza, wyskakuje komunikat, żeby włożyć płytę, a jest ona w napędzie, wcześniej działało. Dodatkowa informacja, głupi nie jestem, mówię o oryginalnej wersji :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma? wydawało mi się że zakładałem ze 2 lata temu(wiem wiem, jestem tu równo rok, ale 2 lata temu byłem jako Drunk ZoZol a nie Drunk_ZoZol ;] A Drunk ZoZol jest już zbanowany ;] Co do gry, to zakładałem, tak mi sie przynajmniej wydaje ;] A gierca wymiata ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktoś gra jeszcze w tego antyka? :D

Jesli zdarzyłby się cud, prosiłbym o sejwa z piątej wyspy. Ewentualnie jakieś podpowiedzi co do zdobywania wpływów, ponieważ na czwartej wyspie nie mogę dosięgnąć totemów w wiosce szkieletów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktoś gra jeszcze w tego antyka? :D

Jesli zdarzyłby się cud, prosiłbym o sejwa z piątej wyspy. Ewentualnie jakieś podpowiedzi co do zdobywania wpływów, ponieważ na czwartej wyspie nie mogę dosięgnąć totemów w wiosce szkieletów.

ja gram, napisz na numer gg 7892572

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi