x21 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2013 Witam tak jak w temacie czy to jest wirus przypadkiem ten program dostał się na mój pc usunołem od razu ręcznie i programem adwclaner ale zastanawiam się czy możliwe jest żeby to się do końca nie usuneło? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalelo Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2013 (edytowane) Witam tak jak w temacie czy to jest wirus przypadkiem ten program dostał się na mój pc usunołem od razu ręcznie i programem adwclaner ale zastanawiam się czy możliwe jest żeby to się do końca nie usuneło? http://www.dobreprogramy.pl/Mobogenie,Program,Windows,42837.html możliwe że było dołączone do jakiegoś programu który instalowałeś ale pewnie kilkałeś tylko "dalej" no i sie zainstalowało Jeśli nie ma niepokojących objawów to pewnie wszystko okej. Przeskanuj komputer jeszcze antywirusem i już. Używaj google chyba że lubisz się kompromitować Edytowane 27 Grudnia 2013 przez michalelo 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2013 Miałem identyczny problem z "mobogenie". Odinstalowałem go w panelu "dodaj/usuń", usunąłem wszystkie foldery jakie znalazłem, przeczyściłem dysk programem "system cleanup", "tfc", zdefragmentowałem partycje (mam HDD) i przeskanowałem system programem "DLL fixer". Wszystko wygląda na to, że pozbyłem się tego oprogramowania do androidów :) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2013 Miałem, przyczepiło się do instalki CoreTemp albo CPU-Z. Wywaliłem CCleaner 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2013 Ostatnio instalowałem trzy aplikacje: "expert tool", "hex comparison" i "libre office". Nie wiem tylko, jakim cudem pojawił się ten cały "mobogenie". Zawsze instaluję jako użytkownik i wybieram co chcę i nie pamiętam, żeby był tam "mobogenie". Musiało być ukryte. To jest nie w porządku. 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x21 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2013 Właśnie ja też zawsze wybieram instalacje niestandardowa żeby się nie przyczepiały jakieś śmieci :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktorrosik Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2014 http://pl.softfinder.com/mobogenie/safe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jam Jest Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2014 Też to miałem zainstalowane z jakimś programem do przerzucania zawartości z telefonu na telefon. Ale nic nie bruździło. Na wszelki wypadek odinstalowałem w dodaj/usuń. No i też zawsze daję ręczną instalację i wywalam wszystkie dodatkowe duperele, a tego tam nie było. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...