GamalPL Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2013 Tak jak w temacie.Ogółem pytam się czy da się zamontować zasilacz który ma wentylator na górze do obudowy z zasilaczem montowanym na górze. Pytam się bo mnie to ciekawi i nie wiem czy kupować obudowę będę musiał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2013 a coz to za zasilacz? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon166 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2013 O ile wiem to większość zasilaczy montuje się wentylatorem do dołu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GamalPL Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zasilacz to XFX Pro Series 550W.A obudowa to jakiś Modecom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon166 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2013 W twoim przypadku nie da się inaczej jak wentylatorem do dołu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GamalPL Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2013 Okej.Na temat zasilaczy pojęcia nie mam wiec sie pytam.A i jeszcze jedno czy nie będzie kolidowało,bo teraz wentyl jest z boku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2013 Nie powinno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yghern Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2014 Nie ma znaczenia, potrzebne są tylko odpowiednie nawierty w obudowie na śruby mocujące zasilacz (to jest istotne, bo zwykle nie są one symetryczne), no i oczywiście przestrzeń/kratka wentylacyjna żeby zasilacz miał skąd powietrze brać. Jak masz fantazję możesz zasilacz zamontować nawet na środku obudowy. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...