Troyan Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2013 Witam. Niedawno nabyłem MSI Radeon R9 270x gaming i mam pewien problem. Karta działa cały czas na wysokich obrotach wiatraczków przy czym jest niesamowicie głośna. Próbowałem zmienić obroty w Afterburnerze czy w MSi gaming App jednakże karta kompletnie nie reaguje. Zdaje się że działa cały czas tak samo. Mam pytanie czy dało by się coś z tym zrobić czy karta skazana jest na gwarancje ? Mam też pytanie czy zawodowy informatyk poradziłby sobie z takim problemem ? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2013 Oczywiście świeży użytkownik w [gluteus maximus] ma zasady obowiązujące na forum... http://forum.purepc.pl/topic/354921-amd-radeon-r9-270-r9-270x-r9-280x-nast%C4%99pcy-hd-7800/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...