tomcyk Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 wiec dzisiaj na faze zapodalem sobie dx9... myslalem ze od tej wersji co instalowalem dłuuugo temu coś sie zmieniło...a tu kupa:( wynik w 3dmarkach spadł z 8700 do ok 5500.......zara reinstaluje winde TERa moje PROŚBA zeby ktoś mi wytłumaczył czemu tak sie dzieje..i czy to norma czy tylko tak u mnie?? Dzieki wielkie za info:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowiczek Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 U mnie wszystko zostalo po staremu po zainstalowaniu dx9, wyniki moze sie pozmienialy ale wszystkie roznice mieszcza sie w granicy 100pkt. Nawet zmiana driverkow nie robi u mnie wiekszego spadku/wzrostu wydajnosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 ja zainstalowlem ja zara po formaciei chodzi wsio dobrze. wyniki bez zmian. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Ja nie narzekam na dx9. Mam detonatory z nim zgodne i jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 ja zainstalowałem to mi 3dm nie odpala najpierw tą z vice city a puxniej jakaś 9.0a grafika ładnie chodzi ale wyniku nie znam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 ja zainstalowałem to mi 3dm nie odpala najpierw tą z vice city a puxniej jakaś 9.0a grafika ładnie chodzi ale wyniku nie znam Sciagnij najnowszego 3dmarka2001. Jest zgodny z DX9. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 Lub łatke do 3Dmrka2001se cos o nazwie ....330 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZTANGIEL Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 po zainstalowani dx9.0a wyniki w 3dmark2001 spadł ok 50-80pkt.róznicy zadnej nie ma (jak dla mnie) 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 Tomcyk, sa dwie wersje DirectX: 9.0 i 9.0a, ale ten spadek jest troche dziwny, 3200pkt??? Nie zwalaj winy na DirectX, musi byc jakas inna przyczyna, tak mysle... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...