nieszakul Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2013 Witam, zrobiłem szablon do wycięcia otworu wentylacyjnego w obudowie dla wentylatora zephyra 120mm który ma wydmuchiwać powietrze z obudowy. moje pytanie czy wystarczy taka ilość otworów? z góry dzięki za odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pielson Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2013 Nie lepiej wyrzucić otwory całkiem a zostawić pustą przestrzeń? Przepływ na pewno to poprawi, a u mnie przy otworach było słychać szum. Po wycięciu cisza 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieszakul Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2013 Nie lepiej wyrzucić otwory całkiem ... raczej nie kwestia ochrony przed wpadaniem syfu jak PC wyłączony no i wkładaniem paluchów przez przypadek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2013 (edytowane) raczej nie kwestia ochrony przed wpadaniem syfu jak PC wyłączony no i wkładaniem paluchów przez przypadek Otwornica, wiertarka dla otworów i grill. Znacznie mniej [ciach!]nia. Edit: Albo porządny filtr. Bo ochrona przed syfem takim durszlakiem ma tyle samo sensu co noszenie wody w sitku. Edytowane 29 Grudnia 2013 przez Orgiusz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pielson Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2013 To ma być z tyły pc wiec raczej mało kto tam wkłada paluchy, mam tak od pół roku i jeszcze nie miałem okazji wsadzić przypadkiem palca w wentylator. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2013 (edytowane) kup sobie metalowy grill z allegro za 5zl, bo koszt ciecia tej blachy bedzie wiekszy niz jest to warte ;) http://allegro.pl/komputery?string=grill+120mm&search_scope=wszystkie+dzia%C5%82y&department=wszystkie+dzia%C5%82y Edytowane 29 Grudnia 2013 przez _KaszpiR_ 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...