Gość GRAHAM. Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2013 Michael miał wypadek na nartach. Podobno uderzył głową w kamień. Mimo tego że miał kask to i tak stan nie jest za dobry. W internecie piszą że miał wylew krwii do mózgu. Niedobrze. Dzisiaj o 11 konferencja prasowa. Gość ma 45 lat. Mam nadzieję że z tego wyjdzie. To dzięki niemu, Hakkinenowi i innym w tamtych czasach oglądałem F1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas12 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2013 (edytowane) Tak faktycznie wygląda to bardzo źle. Wspieramy jak możemy Schumiego. Po tym wypadku zaczełam mysleć o nadchodzącym finale WOŚP i jak można pomóc potrzebującym. I o dziwo znalazłam licytacje WOŚP zwiazaną z F1. http://www.tirendo.pl/dzialalnosc-charytatywna/wosp-2014/ Można pomóc dzieciakom poprzez zakup czapeczki z autografem Sebastiana Vettela. Fajna inicjatywa. Edytowane 30 Grudnia 2013 przez Kas12 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2013 (edytowane) Można pomóc dzieciaką poprzez zakup czapeczki z autografem Sebastiana Vettela. Fajna inicjatywa. Proszę, popraw tego byka... żeby żaden z dzieciaków go nie przeczytał :> Edytowane 30 Grudnia 2013 przez Caleb 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2013 Słyszałem - jak można tak się zrobić jeżdżąc w kasku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2013 Tyle lat na torze. Miał też wypadki. A tu na nartach. : ((( Życie to przewrotny i złośliwy przeciwnik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2013 To nie jego pierwszy raz zreszta. Pamietam Silverstone jak zlamal noge i wypadek na motocyklu. Tamto silverstone zawsze zapadlo mi w pamiec jak bezpieczny juz wtedy byl to sport. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniMax Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2014 Schumi dysponuje takim wsparciem że jestem w 99.9% pewny że z tego wyjdzie. Oby. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Pierwszy pozytywny symptom od 95 dni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
april*s Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2014 (edytowane) Idzie ku lepszemu: Schumacher nie poddawał się łatwo na torze wyścigowym i nie poddaje się również w życiu - niedawno opuścił szpital w Lozannie http://sport.wp.pl/kat,1775,title,Michael-Schumacher-opuscil-szpital-w-Lozannie,wid,16871695,wiadomosc.html Edytowane 15 Września 2014 przez april*s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Savinac Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Ciekawe, co się z nim dzieje. Czy jeszcze coś z niego będzie, czy już tylko wegetacja mu zostanie. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...