Skocz do zawartości
jugo28

iiyama Prolite XB2779QS 27" IPS QHD Silver

Rekomendowane odpowiedzi

Witam po swietach

Otoz chcialbym uzyskac opinie uzytkownikow tego oto monitora, jeśli znajdzie się ktoś, kto go posiada.

Wraz z żoną jesteśmy aktywnymi użytkownikami komputera, więc chciałbym się dowiedzieć jak monitor ten sprawdza się przy długim spędzaniu przy nim czasu (np. czy męczą się oczy itp.) .Jednocześnie zaznaczę, że grywam dość często w gry i chciałbym zakupić monitor, który wpasuje się w wymagania przyszłych gier.

Wiec drodzy czytelnicy prosze o rozwiniecie dyskusji i dziekuje za wszelaka pomoc w przekonaniu mnie do zakupu. Dzieki wam za pomoc, pozdrawiam.

NOWY UZYTKOWNIK:-)

link do monitora:

http://iiyama-sklep.pl/iiyama-outlet/146-iiyama-prolite-xb2779qs-gwarancja-zero-pixeli-4948570112845.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trochę chyba nie w tym dziale ale może moderator przymknie oko na nowego i przeniesie :)

Też w niedługim czasie mam zamiar zmienić swój dotychczasowy monitor (Iiyama ProLite B2409HDS-B1, 24" LCD) na coś lekko większego i z lepszym odświeżaniem... Znalazłem na youtube ciekawy filmik opisujący rodzaje monitorów. Wcześniej tego nie wiedziałem i teraz przynajmniej wiem co będę chciał kupić. Polecam obejrzeć, a nóż może coś pomoże Dołączona grafika

http://www.youtube.com/watch?v=HQ5soGuh80M

Edytowane przez Narandal

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi