dziemit Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2013 Cześć, nie wiem czy dobrze umieszczam temat, ale mam małe pytanie czy ktoś wie może coś na temat Rampage IV Black Edition ? Czy ona wogóle będzie dostępna na naszym polskim rynku czy nie ? Bo nigdzie nie widzę jej w naszych sklepach internetowych, a na zagranicznych (jak np. caseking ) jest dostępna , a przeglądam je od jakiś 2-3 tyg. Albo może jest to wersja limitowana i ograniczona jest ilość egzemplarzy ? Z góry dziekuję za opowiedz Pozdrawiam Dziemit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2013 Jest dostepna... koszt kolo 1350 netto Moze dlatego rzadko ktory sklep chce ja wziac na stan 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziemit Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2013 Jest dostepna... koszt kolo 1350 netto Moze dlatego rzadko ktory sklep chce ja wziac na stan a mógłbyś podesłać linka (jeśli masz) albo sieć sklepów gdzie można ją dostać, bo wszystkie porównywarki jak np ceneo, skapiec, itp. obleciałem i nigdzie nie moge jej znaleźć, a chciałbym się zaopatrzeć w ta płytę głowną Z góry dziękuję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2013 ABC Data - hurtownia 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziemit Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2013 ABC Data - hurtownia Dziękuję za informację, jutro do nich zadzownie, może uda mi się u nich zamówić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Narandal Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2013 (edytowane) ... sorki pomyliłem płyty znalazłem jednak na allegro: http://allegro.pl/asus-rampage-iv-black-edition-intel-x79-box-gw36-i3833371479.html Aukcja kończy się za dwa dni (01.01.14) ale cena powala :) Edytowane 30 Grudnia 2013 przez Narandal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziemit Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2013 ... sorki pomyliłem płyty znalazłem jednak na allegro: http://allegro.pl/asus-rampage-iv-black-edition-intel-x79-box-gw36-i3833371479.html Aukcja kończy się za dwa dni (01.01.14) ale cena powala tak tak cena powala, tez ta aukcja została wyłowiona przeze mnie, ale jak przyglądałem się bliżej jej to jest ona prowadzona przez sklep darmacz.pl, a jak czytałem o nim opinie (nie wiem ile jest ich 100% prawdziwych) to nie były zbytnio obiecujące, więc wstrzymałem się zakupu u niego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Androctonus Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2014 http://ddr2.pl/pl/p/ASUS-ROG-Rampage-IV-Black-Edition/1148 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziemit Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2014 http://ddr2.pl/pl/p/ASUS-ROG-Rampage-IV-Black-Edition/1148 Dzięki, ale też przeglądałem tą ofertę. Po dzisiejszym meilu który dostałem od jednego ze sklepów internetowym, dowiedziałem się że dystrybutorzy nie chcą zamawiac tej płyty głownej, ponieważ muszą wziąć cały karton (10 szt.) i boją się że im nie zejdzie :/ porażka :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2014 A patrzyłeś na X79-DELUXE? Nie wystarczy ci? Chyba, że masz jakieś specjalne wymagania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziemit Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2014 A patrzyłeś na X79-DELUXE? Nie wystarczy ci? Chyba, że masz jakieś specjalne wymagania. też zastanawiałem się nad x79-deluxe, ale można powiedzieć że zachorowałem na rampage IV BE i na pewno nie jest to spowodowane dodawaną w zestawie grą :D mam nadzieje że uda mi się ją dostać :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...