bandit Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Prosiłbym o poradę , który z w/w napędów DVD jest lepszy i dlaczego . Proszę o opinię Dziękuję Z poważaniem BaNdIt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 www.cdrinfo.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandit Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 www.cdrinfo.pl Toś mi doradził :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 bandit, skoro odpowiadasz, to może ustosunkuj się jakoś do uwag dotyczących Twojego awatara: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=35220 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=35213 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 to nie to samo ale powiem : miałem cd asusa x34 i to najlepszy cedek jaki widziałem w życiu.czytał szybko, cicho i bez wybrzydzania. płyta pęknięta od środka do zewnątrz (całkiem, złamana była suka) i przeczytał. gdyby się nie zjarałto bym dalej używał do odczytu D bo nagrywarka hałąsi mi. dobra firma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 www.cdrinfo.pl Toś mi doradził :) A co tu wiecej radzic?!?! Wchodzisz, czytasz masz wypisane plusy i minusy. Patrzysz co jest dla ciebie najwazniejsze. Sam mam LiteOna i jestem zadowolony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandit Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Po 1 ladnie Cie poprosili o zmiane Avantarka bo myslisz sie z innym userem. Po 2 Moze wiecej kultury Po 3 Usun ten post dla wlasnego dobra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 O <font color="#FF0000">[ciach!]</font>*** Jeżeli chodzi o jakiś piepsz**** Emblemat to moge go zmienić na jaki mi sie żywnie podoba i ch*** w <font color="#FF0000">[ciach!]</font>*** Sory za wyrażenie ale nie podoba mi sie to !!! Ludzie o co wam chodzi Chodzi nam o to, co zostało już w tych wątkach powiedziane. A tą reakcją, chłopczyku, bardzo podpadasz. Co do Twojego pytania w tym wątku -- ponowię to, co już kiedyś powiedziałam: ZACZNIJ CZYTAĆ. Bo na razie nawet nie umiałeś zrozumieć, po co jonathan podaje Ci ten link. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 bandit, skoro odpowiadasz, to może ustosunkuj się jakoś do uwag dotyczących Twojego awatara: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=35220 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=35213 O <font color="#FF0000">[ciach!]</font>*** Jeżeli chodzi o jakiś piepsz**** Emblemat to moge go zmienić na jaki mi sie żywnie podoba i ch*** w <font color="#FF0000">[ciach!]</font>*** Sory za wyrażenie ale nie podoba mi sie to !!! Ludzie o co wam chodzi O to, że na tym forum panują pewne zasady, nieformalne również, a ty właśnie je łamiesz. Poza tym taka lama jesteś, że nawet se awatara nie umiesz zrobić własnego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandit Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 bandit, skoro odpowiadasz, to może ustosunkuj się jakoś do uwag dotyczących Twojego awatara: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=35220 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=35213 O <font color="#FF0000">[ciach!]</font>*** Jeżeli chodzi o jakiś piepsz**** Emblemat to moge go zmienić na jaki mi sie żywnie podoba i ch*** w <font color="#FF0000">[ciach!]</font>*** Sory za wyrażenie ale nie podoba mi sie to !!! Ludzie o co wam chodzi O to, że na tym forum panują pewne zasady, nieformalne również, a ty właśnie je łamiesz. Poza tym taka lama jesteś, że nawet se awatara nie umiesz zrobić własnego? Awatara to se moge zrobic jakiego mi sie żywnie podoba I nie mów czegoś jeżeli niewiesz!!! LAMA !! (to ty jesteś):):):):):):):):) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 heh niezle zaczynasz ... POWODZENIA ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 heh niezle zaczynasz ... POWODZENIA ... Wiesz...on chyba raczej będzie kończył. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 heh niezle zaczynasz ... POWODZENIA ... Wiesz...on chyba raczej będzie kończył. Szybko konczyl :wink: Bo chyba niczego sie nie nauczy :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Bardzo ładnie z awatarem :) Gdybyś jeszcze przeprosił Miope za sposób, w jaki jej odpowiedziałeś, byłoby wręcz świetnie, i już wogóle nie byłoby potrzeby powiadamiania moderatora o Twoim zachowaniu. Nie wypada tak zwracać się do jednej z niewielu kobiet na tym forum, zwłaszcza, jeśli chciałoby się na nim zabawić dłużej, nieprawdaż? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...