Asmodeush Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2014 Witam, na dniach planuję zakupić nowego kompa(I5-4670K/GTX 780 ). Prócz stabilnej pracy chciałbym aby całość też wyglądała bardzo dobrze ponieważ obudowa będzie z oknem i tutaj pojawia się mój problem. Nie mogę znaleźć zasilacza modularnego który będzie miał tak gęsty oplot aby nie było widać w ogóle koloru kabli w nim ewentualnie żeby miał wszystkie kable czarne/czerwone. Zastosowanie przedłużek rozwiązuje problem tylko połowicznie, a zależy mi na tym aby ta część kabli która jest podłączona do zasilacza i jeszcze widoczna też wyglądała estetycznie.Czy któryś z forumowiczów spotkał się z takim zasilaczem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2014 (edytowane) Sprawdź Cooler Master V700. Konstrukcja SeaSonic, 80Plus Gold, ogólnie godny polecenia... swoje jednak kosztuje: http://www.morele.net/zasilacz-cooler-master-vanquard-v700-rs700-afbag1-eu-700w-578073/ Corsair AX miały podobne kable, tylko chyba są już niedostępne, ale Corsair RM również je posiadają. Edytowane 1 Stycznia 2014 przez Caleb 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon166 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2014 Seasonic G series może cię zainteresuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodeush Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2014 Dzięki wielkie za pomoc. Propozycja Caleba spełnia moje oczekiwania zarówno ten CM jak i seria RM Corsaira, w przypadku Seasonica wiązki przypocowane na stałe są mało estetycznie wykonane w porównaniu do reszty kabli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodeush Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2014 Corsair RM 550W wystarczy do tego zestawu, czy też lepiej dołożyć do 650W? I5-4570K(planowane OC) GF780(OC jeśli będzie potrzebne) Seagate 600 Barracuda 1TB 4-5 Wiatraków+standardowe peryferia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon166 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2014 Corsair RM 550W wystarczy do tego zestawu, czy też lepiej dołożyć do 650W? Starczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grog24 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2014 Przelicz sobie zapotrzebowanie na prąd przy pomocy jakiegoś kalkulatora PSU. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2014 Ta, i wyjdzie mu, że minimum to 800W. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...