Rutra Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zastanawiam się nad zakupem procka i5 4670K i mam wielki dylemat z płytą główną pod ten procek z możliwością kręcenia. Po wielu telefonach i rozmowach ludzie w sklepach czy serwisach zwykle odmawiają mi zakupu płytki ze stajni MSI czy AsRocka ( ponoć są bardzo awaryjne) NIE WIEM !? Na płytke chciałbym przeznaczyć max 450zł no może 500zł. Z innych firm w fajnej chyba cenie znalazłem płytke Gigabyte GA-Z87X-SLI http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4778&dl=1#ov ALe chciałbym usłyszeć wasze zdanie ludzi którzy już mają ten procek i5 4670K i go kręcili. Czy ta płytka da rede czy coś lepszego moge znaleźć w tych cenach?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2014 Jakieś pupy chcą ci wcisnąć to, czego mają pod dostatkiem. Do 500 PLN rządzi ASRock Z87 Extreme4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutra Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2014 No tak moze i płyta na fuul wypasie ale co sądzicie o tej Gigabyta co podałem Z87X SLI?? A czy to Extreme nie ma za małych radiatorów i sie zbytnio nie przegrzewa?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal84 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2014 Temperatury na Extreme 4 Z87 wypadają bardzo dobrze ==> http://www.purepc.pl/plyty_glowne/jaka_plyta_glowna_lga_1150_do_core_i5_i_core_i7_test_intel_z87?page=0,30 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutra Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2014 Mam jeszcze pytanie bo obecnie posiadam zasilacz ocz 500sxs na proc amd phenom x2 550 be,grafa geforce gtx 660 i ram ddr3 1333 kingstony 8gb zastanawiam sie czy ten zasilacz pociągnie na tej płycie extreme4 ten procek i5 4670k i może puźniejsze podkrecenie go ?? Sorki za pisownię ale pisze z telefonu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal84 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2014 (edytowane) Jasne że pociągnie. bez obaw Ja mam 550 Watt i wszystko śmiga bezproblemowo, a konfiguracja troche rozbudowana. Edytowane 3 Stycznia 2014 przez shakal84 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...