Zieger69 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2014 Witam. Zwracam się do Was z prośbą o pomoc w wyborze telewizora. Sam nie umiem się zdecydować i generalnie nie wiem, który sprzęt jest lepszy. Według tego co piszą są bardzo zbliżone. Czy oprócz różnicy w jednym calu i cenie ktoś zna jakieś różnice ? Bardzo prosiłbym o pomoc tych, którzy mieli do czynienia, z którymś z tych tv. http://www.neonet.pl/?p=lg_47la691_s http://www.neonet.pl/samsung_ue46f6500.html Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nastukers Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2014 W ciemno brałbym samsunga, po pierwsze jego matryce są najlepsze, po drugie to dużo polskich aplikacji. Nie będę się rozpisywał zapraszam na hdtv forum, tam jest masa expertów którzy pomogą ci w wyborze tv. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2014 Wszystko zależy, czego oczekujesz od telewizora. Obchodzą Cię funkcje multimedialne typu internet, aplikacje itd? Będziesz oglądał filmy 3D? Seanse po ciemku czy przy zapalonym świetle? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniMax Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2014 samsung. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowicka96 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2014 Witam mam prośbę odnośnie pilota wiem, że to nie do tematu, ale... Dostałam pilot EMMERSON U-1 (Universal tv remote Control) i chciałabym prosić o kody oraz jak zainstalować pilota do tv SHARP - bardzo proszę o pomoc w jak najszybszym czasie! Dziękuję pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zieger69 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2014 Mówicie Samsung ? Nawet lepszy by może był, bo mam smartfon Samsunga to może szło by się pobawić. Będę w niego korzystał w 100 % czyli i 3D i gry i internet. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...