Grzechu Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Cześć. Słuchajcie ludzie z Bydgoszczy: w przyszłym tygodniu jade do tego miasta i chciałbym się od Was dowiedzieć gdzie można dostać następujące rzeczy: Płaskowniki miedziane Plexi lub poliwęglan lity. Prosze o podanie dokładnego adresu o ile takowe istnieją. Pozdro i BIG THX jeśli ktoś mi pomorze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Hmm... co prawda nie wiem gdzie te sklepy mogą być :( ale weź do ręki :idea: Panorame Firm :idea: i poszukaj firmsklepów które zajmują się produkcjąsprzedażą wymienionych przez ciebie produktów, jeżeli znajdziesz to napewno tam będą adresy. P.S. Z tego co wiem to na ul. Śniadeckich jest bardzo dużo sklepów typu elektronicznychelektrycznychkomputerowych, taka dolina krzemowa Bydgoszczy :wink: a więc tam być może znajdziesz to czego szukasz. Ogólnie poszukaj w okolicach centrum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Hmm... co prawda nie wiem gdzie te sklepy mogą być :( ale weź do ręki :idea: Panorame Firm :idea: i poszukaj firmsklepów które zajmują się produkcjąsprzedażą wymienionych przez ciebie produktów, jeżeli znajdziesz to napewno tam będą adresy. P.S. Z tego co wiem to na ul. Śniadeckich jest bardzo dużo sklepów typu elektronicznychelektrycznychkomputerowych, taka dolina krzemowa Bydgoszczy :wink: a więc tam być może znajdziesz to czego szukasz. Ogólnie poszukaj w okolicach centrum. tak zainteresuj sie ul. Sniadeckich w bydzi tam mozesz duzo dostac...a jezeli chodzi o sprawy metalowe/zelazne/i inne produkty tego typu - to polecam Centrostal na ul Ołowianej albo na ul. Fordonskiej (na wysokosci ul Łeczyckiej) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 Ok dzięki. Kurde z tego wszystkiego (Wódka Finlandia i kilka piw) :D pomyliły mi się działy forum, chcuałem to zamieścić w dziale chłodzenie - kurde no :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...