Orygano Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2013 Jaki polecacie napęd optyczny do 150 PLN. Dziekuję 9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G.R.E.G Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2013 Ale po co taki drogi? Za 60 zł w zupelnosci wystarczy.Ponizej polecane z zestawów na grudzien http://www.morele.net/lg-gh24nsb0-rbbb-black-bulk-sata-bez-soft-gh24nsb0rbbb-602337/ http://www.morele.net/samsung-dvd-r-rw-24x-sh-224db-black-sata-bulk-bez-softu-ba-sh-224db-bebe-574386/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2013 (edytowane) Chyba że chcesz sobie dobrać jakąś rasową wypalarke (nie podałeś też czy DVD czy Blu)- wtedy pytaj tam -> http://www.cdrinfo.pl/ (wymierający gatunek ^^) Edytowane 29 Grudnia 2013 przez Chemik16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frasier Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2013 Panie, więcej info, bo tak to zostaje zgadywnaka - jaka nagrywrka, DVD? Wewnętrzna/zewnętrzna? Chcesz wydać ok 3x więcej niż cena "normalnej" więc musisz mieć jakieś dodatkowe kryteria, których nie podałeś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2013 Jak zwykłe DVD-RW do stacjonarnego kompa to tak jak mówi G.R.E.G - ceny w okolicach 60-70 zł . Co innego napęd do lapka , ten faktycznie może kosztować ~150 zł . Co innego napęd BR - tyle że tutaj byś musiał dołożyć 100+ zł . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orygano Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2013 Okay. Nie wiem czy opłaca się już kupować Blu-Ray, jak minie era DVD to Blu-Ray mocno stanieje. Podałem przedział do 150 PLN. Tak do stacjonarnego kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niezły Apacz Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2013 Obecne nagrywarki/napędy DVD to wszystko prawie to samo,nie ma jakiś istotnych różnich pomiędzy nimi.Więc bierz te najtańsze,a jak stanieją napędy Blu-ray to wtedy możesz zakupić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2013 Okay. Nie wiem czy opłaca się już kupować Blu-Ray, jak minie era DVD to Blu-Ray mocno stanieje. Podałem przedział do 150 PLN. Tak do stacjonarnego kompa.Era DVD minęła parę lat temu. Teraz mamy erę pendrive. Tapatalk 4 @ SGS 3 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orygano Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2014 (edytowane) Mam zamiar kupić NZXT Aperture M Multimedia HUB - czarny do tego potrzebuję dokupić Silverstone SST-EC04-E, PCI express card 4x USB 3.0. Czy to będzie ze sobą kompatybilne? Edytowane 5 Stycznia 2014 przez Orygano Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2014 Wszystko powinno działać , choć ten kontroler od Silverstone wygląda na jakąś miniwersję to budy typu ITX . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orygano Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2014 (edytowane) Pytam - o wewnętrzne połączenie z Hubem czy wtyczki będą pasować do siebie (bo są różne 19 Pin lub 20 Pin - chyba że źle to rozumie) Obowodę mam taką CoolerMaster RC-690-KKN1-GP Edytowane 4 Stycznia 2014 przez Orygano Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon166 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2014 USB 3 ma 19 pinów. A że wtyk ma parzystą ilość pinów to nazywany jest 20 pin - 1 pin jest "nieaktywny". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orygano Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2014 Leon166 czyli wszystko jest okay...? Będzie wszystko hulać...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon166 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2014 USB 3.0 to jest standard i nie ma Bóg wie ile wtyków - jest jeden i tyle. Zresztą zobacz na gniazdo usb 3.0 na płytach głównych - we wszystkich jest 19 pinów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orygano Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2014 Czyli mogę śmiało kupować...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon166 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2014 Czyli mogę śmiało kupować...? tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orygano Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2014 (edytowane) THX Edytowane 10 Stycznia 2014 przez Orygano Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orygano Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2014 (edytowane) Wszystko pięknie działa :) Edytowane 10 Stycznia 2014 przez Orygano Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...