Swiecus Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2014 Witam. Forum polecił mi mój znajomy. Mam nadzieje, że mi pomożecie :) Mam pewien dylemat, chcę zakupić nowego kompa o takich parametrach: CPU: i5-4670K MOBO: MSI Z87-G45 HDD: Seagate 1TB RAM: Kingston HyperX 2x4GB 1600MHz GPU: Gigabyte GeForce GTX770 2048MB DDR5/256bit No i tutaj pojawia się moje pytanie. Czy do tego sprzętu zasilacz Be Quiet! 530W 80+ Bronze starczy? Czy będę musiał zakupić jakiś lepszy mocniejszy? Póki co nie będę widział sensu podkręcania ale w przyszłość to na pewno + rozbudowa o dysk SSD, RAM, może i7. Z góry dziękuje za pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2014 (edytowane) Starczy nawet z OC Edytowane 5 Stycznia 2014 przez kaijitsu 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiecus Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2014 Okej, dziękuje za odpowiedź :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...