polii Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Witam!!! Czy istnieje sposób na obejście ratio na Ftp? Kurde potrzebuje 5mb pliku i po 2 godz szukania udało się mi go znaleśc na ftp jakiegoś gościa tyle że tam ratio UWAGA UWAGA 255:1!!! i albo znajde sposób albo będę musiał mu wysłać te 1275mb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Gdyby sie dało swiat byłby jeszcze bardziej popieprzony niz jest dotychczas :/ No a ze koles jest stukniety to nie poradzisz na to :? Poszukaj innego moze, bo ja nei dał bym wysyłac tylu MB :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 kolesiowi niezle odbiło 255:1 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 moze jest ze szwecji ?? tam jak maja lacza po 26 mb to moga i ratio zalozyc 1000:1. i tak zajmie im to tylko chwile. ale jak na to paczec z normalnego punktu widzenia to gosciu jest chyba jakis teges-teges. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polii Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 Wyśle mu mój plik SWAP :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 Wyśle mu mój plik SWAP :lol:hahaha dobre!! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 Napisz co to za plik ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...