vestpoint Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2014 Witam mam dla was małe zadanie. Muszę się dowiedzieć jak ograniczyć konto administratora w systemie window xp poprzez rejestr: -mam ograniczyć pulpit tylko do zapisywania informacji -mam również ustawić brak zmiany tapety I to by było na tyle. Powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2014 Google nie boli. Hint - gpedit.msc i secpol.msc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vestpoint Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2014 niestety gpedit.msc mi nie działa mam system win xp home edition Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2014 http://www.mydigitallife.info/install-and-enable-group-policy-editor-gpedit-msc-in-windows-xp-home-edition/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vestpoint Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2014 (edytowane) podajcie mi wpisy umożliwiające te rzeczy Edytowane 6 Stycznia 2014 przez vestpoint Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vestpoint Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Problem jakoś rozwiązałem. Temat do zamknięcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...