Skocz do zawartości
rumun88

szukam opini

Rekomendowane odpowiedzi

http://www.morele.net/inventory/info/2MtfjA/

Trochę ponad budżet ale warto dołożyć. i3 nie ma sensu brać. Proponuje i5 oraz szybszą kartę graficzną. Zakładam, że będziesz miał zamiar grać w coś więcej jak WOT. Obudowa mieści karty do 30cm więc r9 270 od GB powinien się zmieścić Dołączona grafika Jeśli chcesz to możesz dołożyć trochę do m23. Taki zestaw starczy Ci na długo do grania w nowe gry

Przesyłka oraz montaż za darmo.

Edytowane przez kaijitsu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

HD4600 powinien sobie poradzic z WOT w niższej rozdzielczości. Jeśli możesz się wstrzymać z kartą to tak zrób, dozbierasz 200zł i kupisz coś porządnego 

http://www.youtube.com/watch?v=7R2QA--3YCc

w FHD średnio 46fps więc powinno być dobrze.

Edytowane przez kaijitsu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli WoT ma być jedyną grą to I5 warto brać tylko w przypadku jak nie bierzesz dodatkowej karty .

W duecie z normalną kartą ( wspomniany HD7850 ) to nawet Pentium G3220 wystarczy spokojnie , I3/I5 będą się nudzić przy tej grze - ta gra wykorzystuje tylko jeden rdzeń .

Nie wiem czy nie lepszym pomysłem jest kupno GTX650Ti Boost - ponoć karty GF sobie lepiej radzą z obecną wersją gry .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To już musisz sam zadecydować. Ja bym wolał wziąć i5 i dozbierac na lepszą kartę ewentualnie poszukać i wziąć od razu gtx650 ti boost. Do Twojej rozdzielczości będzie w sam raz

http://www.esc.pl/product_info.php?products_id=49976

Wyjdzie razem jakies 2050zł

Edytowane przez kaijitsu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

każdy użytkownik PurePC.pl do zamówienia powyżej 1500 złotych otrzyma usługę złożenia zestawu komputerowego za symboliczną złotówkę lub pendrive i wysyłkę gratis. Jeśli któraś z propozycji spełniła Wasze oczekiwania, wystarczy kliknąć w wyszczególnionego na czerwono linka w sekcji opisowej, który prowadzi prosto do koszyka produktów. Natomiast aby skorzystać z promocji należy:

• Umieść w koszyku produkty wraz z usługą montażu
  • W polu „Wpisz kod promocyjny” wpisz: W3FHN58JFW
  • Koszty wysyłki i cena montażu zostaną zmienione automatycznie
  • Umieść w koszyku produkty oraz pendrive i użyj kodu: LP4VT3IVI0
Edytowane przez kaijitsu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli WoT ma być jedyną grą to I5 warto brać tylko w przypadku jak nie bierzesz dodatkowej karty .

W duecie z normalną kartą ( wspomniany HD7850 ) to nawet Pentium G3220 wystarczy spokojnie , I3/I5 będą się nudzić przy tej grze - ta gra wykorzystuje tylko jeden rdzeń .

Nie wiem czy nie lepszym pomysłem jest kupno GTX650Ti Boost - ponoć karty GF sobie lepiej radzą z obecną wersją gry .

ponoć WG w tym roku (I kwartał) ma wprowadzić obsługę wielu rdzeni wiec i5 będzie lepszym pomysłem - zaznaczam ze ponoć, takie info podał jeden wspópracownik Polish Community Coordinator

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi