ziaevin Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2014 Witam. W tym roku stoję przed dylematem kupna komputera głównie do gier MMO . Przeglądałem różne sklepy oferujące sprzęt i natknąłem się na jak dla mnie na nowość komputery typu All in one i stąd moje pytanie. Co warto kupić ? Klasycznego PC czy All in one ? Zależy mi głównie na parametrach komputera. Jak wiadomo kumputery szybko sie starzeja. Porównywałem ceny i może odnoszę złudne wrażenie że są one w podobnych cenach. Do PC należy dokupić jeszcze monitor w All in One jest już on w zestawie. Warto by był też w zestawie dysk SDD by szybciej chodziło. Jedyny plus All in ONe jaki widzę to to że zajmuje mało miejsca ale najważniejsze dla mnie są jak najlepsze osiągi komputera przy tej samej kwocie zakupu. I tak sie zastanawiając jakie zastosowanie mają komputery All in one ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dasti Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2014 A o jakich pieniądzach mówimy? ogólnie mozna złożyć niezłego koma za mniejsze pieniądze niż AiO. Wydaje mi się, że nasz rynek nie jest jeszcze gotowy na AiO-są zwyczajnie droższe.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2014 allinone rzadko mają dostatecznie wydajną grafikę - procesor też zwykle w wersji energooszczędnej. Biorąc pod uwagę że MMO mają zazwyczaj fatalną optymalizacje - ma to istotne znaczenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jam Jest Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2014 All do gier za rozsądne pieniądze - to tak nie za bardzo, raczej do pracy. Chociaż prezentuje się z pewnością o wiele lepiej niż zwykłe PC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziaevin Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2014 3- 3.5 tys. zł +- 500 złoty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...