Maddor Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2014 Witam, posiadam laptopa firmy ASUS, w którym touchpad nie działa tak jak powinien. Po zainstalowaniu Windowsa 8.1 można było tylko ruszać kursorem, ale np. podwójne stuknięcie, czy inne skróty w ogóle nie działały. Postanowiłem zainstalować sterowniki ze strony producenta i wszystkie skróty działają perfekcyjnie. Niestety pojawił się problem. Teraz nie mogę w ogóle poruszyć kursorem, a dwa przyciski pod touchpadem nie działają. Ikonka w tray'u doskonale odzwierciedla dotknięcie touchpada, ale kursor nawet nie drgnie. Myszka podłączona pod USB działa bezproblemowo, ale niestety jest to dla mnie niewygodne rozwiązanie. Będę wdzieczny za pomoc. Z góry dziękuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Disconnect Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2014 zainstaluj sterowniki do niego . możliwe że same się nie zainstalowały i trzeba ręcznie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir_michu Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2014 możesz sprawdzić też czy nie ma jakiegoś problemu z procesem w autostarcie, który za to odpowiada - kumpel miał kiedyś coś podobnego i właśnie tam był problem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcusgesler Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2014 Witam, posiadam laptopa firmy ASUS, w którym touchpad nie działa tak jak powinien. Po zainstalowaniu Windowsa 8.1 można było tylko ruszać kursorem, ale np. podwójne stuknięcie, czy inne skróty w ogóle nie działały. Postanowiłem zainstalować sterowniki ze strony producenta i wszystkie skróty działają perfekcyjnie. Niestety pojawił się problem. Teraz nie mogę w ogóle poruszyć kursorem, a dwa przyciski pod touchpadem nie działają. Ikonka w tray'u doskonale odzwierciedla dotknięcie touchpada, ale kursor nawet nie drgnie. Myszka podłączona pod USB działa bezproblemowo, ale niestety jest to dla mnie niewygodne rozwiązanie. Będę wdzieczny za pomoc. Z góry dziękuję. <script pagespeed_no_defer="">(function(){var e=encodeURIComponent,f=window,h=document,m="width",n="documentElement",p="height",q="length",r="prototype",s="body",t="&",u="&ci=",w="&n=",x="&rd=",y=",",z="?",A="Content-Type",B="Microsoft.XMLHTTP",C="Msxml2.XMLHTTP",D="POST",E="application/x-www-form-urlencoded",F="img",G="input",H="load",I="oh=",J="on",K="pagespeed_url_hash",L="url=",M=function(a,c,d){if(a.addEventListener)a.addEventListener(c,d,!1);else if(a.attachEvent)a.attachEvent(J+c,d);else{var b=a[J+c];a[J+c]=function(){d.call(this);b&&b.call(this)}}};f.pagespeed=f.pagespeed||{};var N=f.pagespeed,O=function(a,c,d,b,g){this.d=a;this.f=c;this.g=d;this.a=g;this.c={height:f.innerHeight||h[n].clientHeight||h.clientHeight,width:f.innerWidth||h[n].clientWidth||h.clientWidth};this.e=b;this.b={}};O[r].j=function(a){a=a.getBoundingClientRect();return{top:a.top+(void 0!==f.pageYOffset?f.pageYOffset:(h[n]||h.parentNode||h).scrollTop),left:a.left+(void 0!==f.pageXOffset?f.pageXOffset:(h[n]||h.parentNode||h).scrollLeft)}};O[r].i=function(a){if(0>=a.offsetWidth&&0>=a.offsetHeight)return!1;a=this.j(a);var c=a.top.toString()+y+a.left.toString();if(this.b.hasOwnProperty©)return!1;this.b[c]=!0;return a.top<=this.c[p]&&a.left<=this.c[m]};O[r].l=function(){for(var a=[F,G],c=[],d={},b=0;b=a[q]+d[q]&&(a+=d),b=!0);N.criticalImagesBeaconData=a;if(b){var c=this.d,b=this.f,l;if(f.XMLHttpRequest)l=new XMLHttpRequest;else if(f.ActiveXObject)try{l=new ActiveXObject©}catch(P){try{l=new ActiveXObject(B)}catch(Q){}}l&&(l.open(D,c+(-1==c.indexOf(z)?z:t)+L+e(b)),l.setRequestHeader(A,E),l.send(a))}};O[r].h=function(){for(var a={},c=h.getElementsByTagName(F),d=0;d=a[b.src].n&&b[p]>=a[b.src].m)a[g]={renderedWidth:b[m],renderedHeight:b[p],originalWidth:b.naturalWidth,originalHeight:b.naturalHeight}}return a};N.k=function(a,c,d,b,g){var k=new O(a,c,d,b,g);M(f,H,function(){f.setTimeout(function(){k.l()},0)})};N.criticalImagesBeaconInit=N.k;})();pagespeed.criticalImagesBeaconInit('/ngx_pagespeed_beacon','http://forum.purepc.pl/index.php?app=forums&module=ajax§ion=topics&do=quote&t=357228&p=3859473&md5check=2b6bfc86a7fdc4d59640c19dc140cb73&isRte=1,Bv2RhXLL4v,false,yOMdkOI_rO4');</script>[q];++d){var>[q];++b)for(var> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...