szczery22 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2014 Witam chcę kupić zestaw komputerowy do gier 3500-4000 gram na rozdzielczości full hd zestaw nie bedzie służył mi do podkręcania dzieki waszemu portalowi i serwisowi morele net skomponowałem taki zestaw czy coś mogę tu zmienić ulepszyć ?? procesor I5 4670 haswell karta Gigabyte GeForce gtx 770 pamięć avexir core white ddr3-1600 8gb dysk segate 1tb dysk ssd plextor 2,5 128gb zasilacz be quiet! pure power L8 500W nagrywarka LG GH24NSB0 RBBB Sata Obudowa Corsair Carbide Serier 300 R Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonusso3 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2014 Mógłbyś podesłać koszyk albo chociaż linki do tych części? Bo nie wiadomo jakie dokładnie części bierzesz. Dorzuć jeszcze np. MSI B85-G43 i powinno być git Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczery22 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2014 jestem nowy :) tu zapisany koszyk http://www.morele.net/inventory/info/EiAznr/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonusso3 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2014 Jest w porządku. Jeśli chodzi o wydajnościowe czynniki nie ma się do czego przyczepić. Obudowa czy tam ram to wedle uznania. Zatwierdzam @Klaus aleś namieszał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczery22 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2014 zdecydowałem się na taki zestaw zamawiam w tym tyg bo wcześniej czasu nie miałem http://www.morele.net/inventory/info/eGqCkJ/ mam pytanie czysto techniczne czy tu wszystko powinno chodzić ? w sensie że np pamięć nie będzie się gryzła z płytą główną itp czy zestaw będzie śmigał tak jak powinien ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gacek18 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2014 Będzie wszystko działać. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczery22 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2014 Dziękuje kolego pozdrawiam forumowiczów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2014 Tu http://forum.purepc.pl/topic/270332-wszystko-o-ssd-faq-1-strona/ nie ma tego SSD, więc musi być coś na rzeczy. Zmieniłbym na coś z polecanych tam. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczery22 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2014 tak czytam i się zdecyduję na ssd plextor dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczery22 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2014 ostatnie pytanko płyta główna msi b85-g43 czy msi b85-g43 gaming ?? dokładam 50zł a ponoć lepsza karta dzwiękowa i sieciowa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonusso3 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2014 Te płyty są prawie identyczne. Różnią się kolorystyką przede wszystkim. W tej "Gaming" dopłacasz tylko za kartę sieciową "Killer" która, jak to pokazały testy praktycznie nic nie daje. Nie wiem czy warto dopłacać. Twoja decyzja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...