Spider Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2014 (edytowane) Witam, na wstępie nie wiem czy w dobrym dziale piszę ten temat, w razie co prosze o przesunięcie i przepraszam. Trafiła do mnie płyta główna która nie wstaje, po prześledzieniu jej zawartości znalazłem nadpalony układ scalony i mam problem w odczytaniu kodu z tego układu scalonego ponieważ 3 pierwsze liczy są wypalone. Jak ktoś ma taką płytę główną lub wie gdzie znaleśc schemat tej płyty to byłbym bardzo wdzięczny. Dodaję fotkę z zaznaczonym elementem który mnie interesuję. Dzięki Edytowane 8 Stycznia 2014 przez Spider Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łopian Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2014 Nie liczyłbym na pomoc, poza tym koszt naprawy na wstępie przewyższa wartość tego mobo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spider Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2014 Tak się domyślałem, dzięki za odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtanRce Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2014 a jakie są pozostałe znaki z oznaczenia i czy na płycie jest oznaczenie Q czy U ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...