Zeniu Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2017 (edytowane) ok, jak będę chciał rdzewiejącego Mercedesa to jest w210, w211 się kupuje po lifcie(wrzesień 2005) i nie kupisz go w całości za 20k, w airmatica się pchać nie mam zamiaru :) dziwię się bo amor Bilsteina kosztuje w intercars 2500 a to nie jest sklep z dobrymi cenami ;) Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Edytowane 7 Lutego 2017 przez Zeniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2017 Z cyklu wiem lepiej ale i tak zapytam :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2017 upewniam się, że sprawdziłem cenę właściwej części Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...