Piłsudski1990 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2014 Witam. Mam problem z przypisami dolnymi w programie Office 2007. Problem polega na tym, iż przypisy dolne nie znajdują się równo z tekstem pod separatorem, tylko pojawiają się „na lewo” nie zależnie od ustawienia akapitu w pracy. Chce aby przypisy tworzyły się na równi z akapitem pracy czyli 2,5 cm i co za tym idzie na równi z separatorem. Wygląda to estetycznie i jest wymogiem w pracy magisterskiej. Umiem to zrobić przy pomocy ustawienia akapitu w przypisach (WIDOK --> WERSJA ROBOCZA --> ODWOŁANIA--> POKAŻ PRZYPISY DOLNE) mogę wtedy ustawić margines dla przypisów na 2,5 cm. Jednak po zapisie i dodaniu kolejnego przypisu pojawia się on na „starej” pozycji. Przypisy można ustawić też suwakiem ręcznie, ale jest to czasochłonne. Chciałbym aby ustawić to tak aby przypisy pojawiały się zawsze pod separatorem z akapitem 2,5 cm, aby było to stałym ustawieniem w pracy. Wie ktoś jak to zrobić ?? Wiem, że to dośc błaha sprawa, ale bardzo irytująca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...