Runaway Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2014 Jak macie jeszcze jakieś propozycje które wpłyną na lepsze osiągi w grach (FPS) to proszę pisać. A tak w ogóle to dzięki wielkie wszystkim za zaangażowanie w tym temacie :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Runaway Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2014 Dobra, płyta główna jest już dostępna. Cały zestaw jest OK? I jeszcze jedno pytanie składać sam zestaw czy niech złożą mi w morele.net? Sprzęt będzie bezpieczniejszy w pudełkach niż w obudowie, ostatnio np: jak złożyli mi zestaw to karta graficzna była wadliwa i radiator odleciał w trakcie transportu i w środku niezłego ''burdelu narobił''. Ale to był inny sklep, a nie morele.net Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonusso3 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2014 Jak uważasz. Ja wole zawsze sam sobie złożyć tak jak mi odpowiada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Runaway Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2014 (edytowane) Masz rację, wydaję mi się, że oni to na odwal robią aby tylko sprzęt chodził, a kable rozwalone po całej obudowie i powstaje tzw. spaghetti. Czytałem, że też pastę do du** dają. Więc chyba sam złoże ten zestaw będzie lepiej. Ale dla pewności jeszcze raz zapytam zestaw OK, czy coś do zmiany? Wszystko gra ze sobą czy coś do czegoś nie pasuje? Na stronie morele.net jest napisane w opisie Karty Graficznej ''Wymagany zasilacz o mocy minimum 600W'' Więc co z tym zasilaczem w końcu? Edytowane 10 Stycznia 2014 przez Runaway Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyranxp Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2014 Na stronie morele.net jest napisane w opisie Karty Graficznej ''Wymagany zasilacz o mocy minimum 600W'' Więc co z tym zasilaczem w końcu? ..mam nadzieję, że zapomnieli dodać "dotyczy zasilaczy noname" W zestawie co podał Caleb w zupełności wystarczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...