peciaq Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2014 Witam! Zakupiłem nowy sprzęt i potrzebuję jeszcze nieco lepszej myszki niż Msonic z Makro za 10zł (choć nie narzekam i służy mi bardzo długo, to na nowym biurku zacina się, a potrzebuję precyzji w programie którego używam) W związku z powyższym poszukuję zestawu myszka + podkładka (oczywiście nie muszą występować jako zestaw) do 100 zł. Trochę o mnie: - do tej pory pracuję ciągle na 1000 DPI - używam optyka, ale może laserowa będzie lepsza? sam już nie wiem i zdaję się na was - cena do 100 zł tak jak pisałem wyżej - mysz trzymam prawą ręką, raczej palcami, bez opierania na niej reszty dłoni, ale to pewnie wynika z tego że jest dość mała (co nie znaczy że jest mi tak niewygodnie) - co do producenta nie mam żadnych konkretnych wymagań Pozdrawiam i z góry dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniMax Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2014 Z podkładek polecam SS 4HD, ślizga jak lód. :0 Jeśli cię interesuje mam za grosze PM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peciaq Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2014 Wątek do zamknięcia, pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...