kobyszcze Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 no własnie, możecie coś polecić :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 tak daleko od kompa siedzisz ? po ch... ci to. tylko będziesz na baterie dopłacał. ale jak koniecznie chcesz słuchać muzyki z mp3 siedząc na kiblu to philipsy kup. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 polecam thompson WHP 540. 169 pln(Mediamarkt), zasieg 100m(radiowe, przenika przez sciany), w komplecie 2 akumulatorki AAA 300 mAh(ladowarka wbudowana w sluchawki). Super dzwiek i co najwazniejsze sa to najwygodniejze sluchawki jakie mialem na glowie, palak zastapiono skorzana tasma, ktora idealnie dopasowuje sie do kazdej czaszki(zadne klasyczne sluchawki nie zapewnia takiego komfortu). Nie ma to jak robienie kupy przy dobrej muzie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 eee...thomson???!!!! juz hcyba bym philipsa kupil.... :/ od kiedy thomson robi dobre sluchawki???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 Mam takie sluchawy. Akurat dostalem takie cos w prezencie ale nie uzywam :P Baterie, radio, ciezkie jak cholera. Niby mialo byc wygodniej a jednak wiecej z tym klopotu niz przyjemnosci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobyszcze Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 http://audiosfera.pl/shop/katalog/idd=79/?...194302d3a6e09d5 3 ostatnie pozycje - ceny... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobyszcze Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 no, kurtsche jest jakis zadowolony użytkownik sluchawek ohne kabel ? w końcu to troche kasy, nie w kij pierdział :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 a po to ci??? takie drogie bydle??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 polecam thompson WHP 540. 169 pln(Mediamarkt), zasieg 100m(radiowe, przenika przez sciany), w komplecie 2 akumulatorki AAA 300 mAh(ladowarka wbudowana w sluchawki). Super dzwiek i co najwazniejsze sa to najwygodniejze sluchawki jakie mialem na glowie, palak zastapiono skorzana tasma, ktora idealnie dopasowuje sie do kazdej czaszki(zadne klasyczne sluchawki nie zapewnia takiego komfortu). Nie ma to jak robienie kupy przy dobrej muzie ;) Mam takie same : ) kiedyś kupiłem ale ich nie używam. Są całkeim fajne. Mój stary czasami do tv podłanczał je i sobie w łużku leżał i oglądał jak stara niechceiła żeby był głośno tv. Zasięg niezły a jakość morze być. Tyle że ja nielubie słuchawek i nie używam ich. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobyszcze Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 a po to ci??? takie drogie bydle???nie wiem czy drogie czy nie; właśnie chcę sie dowiedzieć co kto może doradzić. Głosniki nie wchodzą w grę z pewnych przyczyn. Od 3 czy 4 lat jadę na Philipsach sbc hp080 (za 20/30 zł) ale już się kończą :cry: moze warto kupić coś lepszego - pomyslałem o bezprzewodowych ze względu na wygodę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 nie warto. kup normalne słuchawy philipsa, takie spore żeby ładnie wyciszały hałasy otoczenie i żeby dźwięk był solidny. są różne philipsy po 20-50zł, w nich wybieraj. i nie będzie ładował, nosił 5 kilo na głowie itp. a do kibla walkmana weźmiesz ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 thompsony waza z akumulatorkami niecale 200gramow, i sa duzo lzejsze niz typowe przewodowe sluchaki z mikrofonem w cenie 50-100 pln, jakie mozna dostac w sklepach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...