Skocz do zawartości
kobyszcze

bezprzewodowe słuchawki do kompa

Rekomendowane odpowiedzi

polecam thompson WHP 540. 169 pln(Mediamarkt), zasieg 100m(radiowe, przenika przez sciany), w komplecie 2 akumulatorki AAA 300 mAh(ladowarka wbudowana w sluchawki). Super dzwiek i co najwazniejsze sa to najwygodniejze sluchawki jakie mialem na glowie, palak zastapiono skorzana tasma, ktora idealnie dopasowuje sie do kazdej czaszki(zadne klasyczne sluchawki nie zapewnia takiego komfortu).

Nie ma to jak robienie kupy przy dobrej muzie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

polecam thompson WHP 540. 169 pln(Mediamarkt), zasieg 100m(radiowe, przenika przez sciany), w komplecie 2 akumulatorki AAA 300 mAh(ladowarka wbudowana w sluchawki). Super dzwiek i co najwazniejsze sa to najwygodniejze sluchawki jakie mialem na glowie, palak zastapiono skorzana tasma, ktora idealnie dopasowuje sie do kazdej czaszki(zadne klasyczne sluchawki nie zapewnia takiego komfortu).

Nie ma to jak robienie kupy przy dobrej muzie ;)

Mam takie same : ) kiedyś kupiłem ale ich nie używam. Są całkeim fajne. Mój stary czasami do tv podłanczał je i sobie w łużku leżał i oglądał jak stara niechceiła żeby był głośno tv. Zasięg niezły a jakość morze być. Tyle że ja nielubie słuchawek i nie używam ich.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a po to ci??? takie drogie bydle???

nie wiem czy drogie czy nie; właśnie chcę sie dowiedzieć co kto może doradzić. Głosniki nie wchodzą w grę z pewnych przyczyn. Od 3 czy 4 lat jadę na Philipsach sbc hp080 (za 20/30 zł) ale już się kończą :cry:

moze warto kupić coś lepszego - pomyslałem o bezprzewodowych ze względu na wygodę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie warto. kup normalne słuchawy philipsa, takie spore żeby ładnie wyciszały hałasy otoczenie i żeby dźwięk był solidny. są różne philipsy po 20-50zł, w nich wybieraj.

i nie będzie ładował, nosił 5 kilo na głowie itp. a do kibla walkmana weźmiesz ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...