finalcell Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 Czemu wszyscy sobie chvalą te chavety przecież mają identyczną budowe jak polonezy i większość chłodnic też z tych samych materiałów jest więc powiedzcie czemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 chavety co to jest?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHuNaR Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 Dlatego ze mieszcza sie we wszystkich bigtowerach i wiekszosc miditowerow tez :P I sa tak wydajne jak niektore duzo wieksze nagrzewnice. Maja w dobrym miejscu polozone wyprowadzenia, pewnie nie stawiaja duzych oporow (ale to powinien potwierdzic Witchhunter). Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 A polonez się nie zmieści??? Ja mam polonezówkę w obudowię i mieści się bez problemu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 :?: a nie jest przypadkiem tak ze ta pierwsza to "miedzianka" a ta druga (od poldersa) mosiezna :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 chavetka, jezeli juz, jest ludzaco podobna do nagrzewnicy z kadeta, a nie z poloneza(mam obydwie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 są polonezy miedziane mam taką bo farby sie pozbyłem a chavetówki nie są w rzadnym wypadku podobne do kadetówek całkiem inna budowa. Cheche jak ty chłodnice od poldka w budzie zmieściłeś :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 są polonezy miedziane mam taką bo farby sie pozbyłem a chavetówki nie są w rzadnym wypadku podobne do kadetówek całkiem inna budowa... - to powiedz mi po czym odrozniasz miedz od mosiadzu :?: (zreszta o ile pamietam sa mieszane miedz/mosiadz calych Cu nie widzialem - ale nie twierdze ze nie ma) - Chevette moga byc zblizone (a nawet identyczne) do "Kadeta" z prostego powodu GMC i wszystko jasne :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 chyba chavety mają płaskowniki jak suzuki i polonez a kadety rurki ale moge sie mylić a co do Cu i mosiądzu to mosiądz po zeszlifowaniu jest złoty a miedź nie ale zostało mi jeszcze troche i pewnie mosiądz odkryje bo całą z cd to starsznie by droga była wkońcu od sportowej wersji polda tak policja twierdziła a potem 200zł w plecy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 chyba chavety mają płaskowniki jak suzuki i polonez a kadety rurki ale moge sie mylić a co do Cu i mosiądzu to mosiądz po zeszlifowaniu jest złoty a miedź nie ale zostało mi jeszcze troche i pewnie mosiądz odkryje bo całą z cd to starsznie by droga była wkońcu od sportowej wersji polda tak policja twierdziła a potem 200zł w plecy :D8O 8O 8O Co do Kadeta to: :arrow: Finy i lamele z miedzi :arrow: Zbiorniczki z mosiadzu :arrow: Wymiarow do kadeta jest podobno mnostwo (tak mi w sklepie powiedzieli) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...