Tomas_1 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2014 Witam, poszukuję zasilacza jak w temacie tj. modularnego w cenie max do 350zł, ponieważ obecny Modecom już coś nie domaga (dziwne wahania napięć, spadki płynności w grach po kilku minutach mimo braku spadku fpsów (?) ).Zależy mi na ciszy oraz stabilności napięć. Obecna konfiguracja mojego komputera podana jest w sygnaturze ale ma to być przyszłościowy zasilacz do zestawu typu Core I5 + R9 270X/GTX760.Co sadzicie o tym? 1) Be Quiet! Pure Power BQT L8-CM-530W2) Thermaltake Smart SE Modular 630W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon166 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2014 A może taki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas_1 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2014 Ciekawy zasilacz, ma nawet certyfikat 80Plus Gold , ale chciałbym kupić coś o mocy min. 500W a Seasonic G550 kosztuje już ok400zł (w morele.net , mogę odebrać osobiście w Łodzi) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dezox2996 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2014 Mam numer 1 i polecam też mam i5 i gtx760 i jest jeszcze dużo zapasu moc nawet po oc cichutki jest jakby go nie było Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...