kurator Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2014 (edytowane) Witam, zainstalowałem na plextor m5 pro 128gb win 8.1 x64 i wszystkie sterowniki. Instaluje plextool i wyskakuje ze nie wykryło żadnego ssd. W google nic nie znalazłem. Na win7 plextool działałał. edit: Rapid start driver nie chce się zainstalować("system nie spełnia minimalnych wymagań dotyczących instalowania tego oprogramowania ") Edytowane 11 Stycznia 2014 przez kurator Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2014 Tryb zgodności z win 7? Oczywiście używasz najnowszej wersji 1.1.1 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurator Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2014 nie ważne już zainstalowałem RST i zadziałało. Wcześniej zamiast "Rapid Storage Technology" próbowałem zainstalować "Rapid Start 'coś tam'" (podobna nazwa) myśląc że to drugie to RST :) Można zamknąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...