witkacy17_ Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 jaki jest najlepszy program do "zabijania" okien pop up i innych smieci . podajcie jakies namiary bo mam popupxperta a nie mam cracka . fajnie by bylo jakiby sam aktualizowal liste kine do killowania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z_Man Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 jaki jest dobry program do "zabijania" okien pop up i innych smieciJak ja pamiętam to bardzo dobry jest PopUp Stopper, gdzieś w sieci znajdziesz wersje shareware lub też trial nie pamietam dokładnie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 Jeśli jużm chcesz to robi w IE to polecam PopupCop dla mnie bomba !! Ale tak szczerze to polecam zmiane przeglądarki na np: Opere !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 Można jeszcze zainstalować jakąś nakładke na IE. Polecam MyIE2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomik47 Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 Jeśli jużm chcesz to robi w IE to polecam PopupCop dla mnie bomba !! Ale tak szczerze to polecam zmiane przeglądarki na np: Opere !! Popieram - PopUpCop jest najlepszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 TweakXp. jesli nie Mozilla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 PopupCop jest najlepszym rozwiazaniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 PopupCop, tez stawiam (+) pod tym wyborem. http://63.251.251.54:8080/badfs/badfs/PopU...%2FPopUpCop.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 :!: MyIE2 :!: Od czasu instalacji ZERO popup-ów. Tak przy okazji to ten temat był niedawno. Zobacz tutaj :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 ja niedoswiadczam juz od dawna tego problemu bo uzywam opery ...to jedyne sensowne rozwiazanie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puffy Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 PopupCop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloperflake Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 PopupCop + dobry firrewal i jeszcze zmien IE na opere lub mozille Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imnowak Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 witam, za darmo i bardzo prosty w obsludze: http://www.southbaypc.com/NoAds/ Pozdrowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...